Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 87
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 160 m

Camping de Ceyreste in Bouches-du-Rhône

Camping de Ceyreste in Ceyreste is een gezinscamping tussen de Var en de Bouches-du-Rhône op 3,5 kilometer van de baai van La Ciotat in de Provence-Alpes-Cote-d’Azur. Groot en klein genieten elke dag van het mooie zwemparadijs. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een rustig kampeerterrein en zijn schaduwrijk. De plaatsen zijn afgebakend voor voldoende privacy. Het sanitair beschikt over een speciale babyruimte en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie boeken in een van de comfortabele mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie in het zuiden van Frankrijk. Verder kunt u wasjes draaien op de camping en uw wasgoed strijken. Op de camping vindt u tevens een broodservice, een campingwinkel en een restaurant. Op camping de Ceyreste vindt u een zwemparadijs met waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waar ze uren plezier kunnen maken. De camping organiseert in de maanden juli en augustus verschillende activiteiten en animatie zoals aquagym, dansavonden, voetbaltoernooien en een workshop boogschieten voor kinderen. Ook is er een tennisbaan, een springkasteel en organiseert de camping een welkomstcocktail voor nieuwe campinggasten.

Gezinscamping de Ceyreste bij la Ciotat

Camping de Ceyreste is rustig gelegen tussen de pijnbomen en het ideale vertrekpunt voor uitstapjes in de regio. Op enkele minuten ligt het pittoreske dorpje van Ceyreste. De baai van La Ciotat ligt op 3,5 kilometer waar u kunt zonnen en zwemmen. Neem het hele gezin mee naar het waterattractiepark Aqualand en beleef een gezellige dag in de vele glijbanen. Vanuit La Ciotat kunt u met de boot varen naar Les Calanques en bewondert u de prachtige natuur en rotsen.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping de Ceyreste voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping de Ceyreste

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Ceyreste

avenue Eugène Julien, 13600 Ceyreste

0033 (0)4 42 83 07 68
Duits, Engels, Frans, Italiaans
maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.