Algemene gegevens

Staanplaatsen: 59
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 2,1 ha
Hoogte: 59 m

Camping de Fondespierre in Castries

Camping de Fondespierre in Castries is een rustige camping op 15 kilometer van Montpellier en de zee in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Ritjes maken in de skelter, op de het mountainbikecircuit of gewoon lekker zwemmen in het zwembad.

De kampeerplaatsen liggen tussen de olijfbomen in de zon of onder de groene eikenbomen in de schaduw. De camping verhuurt ook stacaravans, ingerichte tenten en chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Boodschappen haalt u bij de campingwinkel. Er is een broodservice zodat u elke dag kunt ontbijten met vers brood en croissantjes. Drink in de bar een lekker verfrissend drankje.

Op camping de Fondespierre kunt u mountainbikes en fietsen huren voor leuke ritjes op het circuit. Natuurlijk is er een jeu de boulesbaan en u kunt ook tafeltennis spelen. In het hoogseizoen worden er sportieve toernooien georganiseerd: tafelvoetbal, waterpolo en volleybal. Nieuw op de camping is lasergamen. Ook kunt u leren boogschieten en zwemmen in het zwembad.

Rustige camping de Fondespierre in Hérault

Camping de Fondespierre ligt op 5 kilometer van een rivier waar u kunt kajakken en kanoën in de Gorges van de Hérault. Bezoek de wijngaarden in de buurt en doe mee aan een wijnproeverij. Rondom het kasteel en het aquaduct bij Castries liggen mooie paden voor mountainbiketochten en wandelingen. Paardrijden is mogelijk op 5 kilometer van de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping de Fondespierre voor je op een rijtje gezet:

Camping de Fondespierre

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Castries

277 chemin Pioch Viala, 34160 Castries

+33 (0)4 67 91 20 03
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.