Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 147
Huuraccommodaties: 14
Oppervlakte: 3 ha

Camping direct aan het strand

Camping de la Côte des Légendes is een ecocamping in Bretagne direct aan een zandstrand. De camping in Brignogan-Plage biedt 147 ruime schaduwrijke plaatsen en de verhuur van ingerichte tenten en een 14 tal mooie stacaravans uitgerust met toilet, een badkamer en een eigen terras. Het sanitair is prima in orde.

Leuk om te weten is de verklaring voor de naam van de camping. De legende gaat dat er langs de kust een boer lantaarns in de hoorns van de koeien hing en zo de zeilboten behoedde van de ruige kust en kliffen.

Op en in de omgeving van camping de la Côte de Légendes is veel te doen. De camping organiseert excursies en wandeltochten. Verder zijn er verschillende watersporten als zeilen en surfen te beoefenen en is er animatie voor de kinderen op de camping geregeld. De camping ligt direct aan het strand en in de omgeving liggen nog meer prachtige zandstranden en pittoreske badplaatsen.

Brignogan-Plage en Finèstere

De kust bestaat hier uit rotsen afgewisseld door lange zandstranden. Dit maakt het erg aantrekkelijk om allerlei verschillende activiteiten te ontplooien zoals wandelen en schelpdieren zoeken op het strand tussen de rotsen. Het achterland van Finèstre is groen en rijk aan cultureel erfgoed zoals kerken en monumenten. Overal langs de kust liggen kleine badplaatsen met gezellige restaurantjes en winkeltjes. Over het algemeen is het hier rustig en niet bezaaid met massa toerisme.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €12,20 €15,15 per nacht
Camping De la Côte des Légendes
Bretagne Finistère Brignogan-Plage

Camping De la Côte des Légendesecolabel_logo
Rue Douar ar Pont
29890 Brignogan-Plages

Tel. +33 (0)2 98 83 41 65

Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met auto en tent

Huuraccommodaties: o.b.v. 3 personen in een mobil-home vanaf € 292,00 tot
€ 597,00 per week

Open: eind maart – begin november

Camping geschikt voor gehandicapten

Schrijf een Recensie

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.