Camping des Gorges de l’Oignin

Camping des Gorges de l’Oignin in Matafelon-Granges is een door natuur omgeven camping gelegen aan het meer van Oignin in de Ain in de Rhône-Alpes. Leuke activiteiten voor jong en oud en twee zwembaden voor uren waterplezier.

De kampeerplaatsen zijn gebouwd op terrassen zodat u een mooi uitzicht heeft over de heuvels en het meer. De plekken zijn afgebakend door hagen en elke plaats beschikt over een waterpunt en een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is voorzien van een speciale ruimte voor baby’s en er is een wasmachine en droger aanwezig. Elke ochtend kunt u vers brood en croissants kopen in de kleine campingwinkel. Ook verhuurt de camping stacaravans en chalets.

Gedurende het hoogseizoen organiseert camping des Gorges de l’Oignin workshops en spelletjes voor kinderen. Ook in het zwembad wordt er veel plezier gemaakt. Er zijn twee zwembaden waarvan eentje met fontein en stroomversnelling en voor de kleintjes is er een peuterbad. Verder biedt de camping een speeltuin, voetbalveld, volleybalveld, twee tafeltennistafels en een jeu de boulesterrein.

Kamperen op camping des Gorges de l’Oignin in de Ain

In de buurt van camping des Gorges de l’Oignin is er veel te beleven. Bewonder de mooie watervalletjes in Samognat. Voor cultuur gaat u naar Bourg-en-Bresse en bezoekt u het indrukwekkende klooster van Brou. Maak er een gezellig dagje uit met het hele gezin van en ga klimmen in de bomen in het avonturenpark in Brenod.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping des Gorges de l’Oignin voor je op een rijtje gezet:

Camping des Gorges de l’Oignin
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Matafelon-Granges

rue du Lac, 01580 Matafelon-Granges

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe