Alle foto's

Camping des Gorges de l’Oignin

Camping des Gorges de l’Oignin in Matafelon-Granges is een door natuur omgeven camping gelegen aan het meer van Oignin in de Ain in de Rhône-Alpes. Leuke activiteiten voor jong en oud en twee zwembaden voor uren waterplezier.

De kampeerplaatsen zijn gebouwd op terrassen zodat u een mooi uitzicht heeft over de heuvels en het meer. De plekken zijn afgebakend door hagen en elke plaats beschikt over een waterpunt en een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is voorzien van een speciale ruimte voor baby’s en er is een wasmachine en droger aanwezig. Elke ochtend kunt u vers brood en croissants kopen in de kleine campingwinkel. Ook verhuurt de camping stacaravans en chalets.

Gedurende het hoogseizoen organiseert camping des Gorges de l’Oignin workshops en spelletjes voor kinderen. Ook in het zwembad wordt er veel plezier gemaakt. Er zijn twee zwembaden waarvan eentje met fontein en stroomversnelling en voor de kleintjes is er een peuterbad. Verder biedt de camping een speeltuin, voetbalveld, volleybalveld, twee tafeltennistafels en een jeu de boulesterrein.

Kamperen op camping des Gorges de l’Oignin in de Ain

In de buurt van camping des Gorges de l’Oignin is er veel te beleven. Bewonder de mooie watervalletjes in Samognat. Voor cultuur gaat u naar Bourg-en-Bresse en bezoekt u het indrukwekkende klooster van Brou. Maak er een gezellig dagje uit met het hele gezin van en ga klimmen in de bomen in het avonturenpark in Brenod.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping des Gorges de l’Oignin bij één van onze boekingspartners:

Camping des Gorges de l’Oignin
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ain Matafelon-Granges

rue du Lac, 01580 Matafelon-Granges

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe