Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 14 ha
Hoogte: 131 m

Camping Domaine de Marcilly

Camping Domaine de Marcilly in Marcilly-sur-Eure is een aangename en rustige camping tussen de regio’s Ile-de-France en Normandië, op nog geen uur rijden van Parijs, op een groot terrein van 14 hectare. De camping beschikt over de zogenaamde ‘Dôme Explorer’, waarin kinderen zich in de jungle wanen, waarvan er maar twee in Frankrijk staan! Alle kampeerplaatsen hebben duidelijke afscheidingen door heggen of struiken en u kunt kiezen uit zonnige plekken en plaatsen met meer schaduw. Tijdens warme zomermaanden kunt u heerlijk barbecueën op de camping. Barbecue vergeten? Dan kunt u er een huren bij de receptie. Ook in de ochtenden kunt u culinair genieten van verse warme broodjes en echte Franse croissantjes. Er zijn genoeg activiteiten op camping Domaine de Marcilly voor een welverdiende vakantie. Volg een tenniscursus, leef u uit in de openlucht fitnessruimte of vermaak uzelf met een potje biljarten. Fietsen voor volwassenen en kinderen zijn te huur op de camping om mooie ritjes in de omgeving mee te maken.

Culinair en cultureel genieten in Normandië

Golfliefhebbers vinden een keur aan golfbanen in de buurt van camping Domaine de Marcilly. Naast de vele fietspaden zijn er ook speciale routes voor uitjes te paard. Normandië staat ook vol van de cultuur. Bezoek de vele kastelen, kathedralen en abdijen en proef de sfeer van het oude Frankrijk. De regionale cultuur vindt u terug op bijvoorbeeld de boerderij waar u kunt proeven van lokale producten als paté, bier en honing.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €27,00 €27,00 €33,00 per dag
Extra persoon €4,80 €4,80 €5,90 per dag
Kind €3 €3 €4 per dag
Huisdieren €2,30 €2,30 €2,30 per dag
Mobile home 4 personen €80 €80 €98 per dag
Mobile home 6 personen €100 €100 €120 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan en elektriciteit

Domaine de Marcilly

Frankrijk Normandië Eure Marcilly-sur-Eure

rue de Saint André de l’Eure
27810 Marcilly-sur-Eure

+33 (0)2 37 48 45 42
Duits, Engels, Frans
begin april - eind december

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.