Bungalowtent huren in de Dordogne? Geniet van een heerlijke vakantie met Juliette Tentvakanties op camping Domaine de Mialaret in de Limousin. Gaat u mee?

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 4

Camping Domaine de Mialaret

Zodra u uit het bos komt en voor het eerst het château ziet, dan weet u direct dat dit een uitzonderlijke vakantie gaat worden. Wat een prachtig natuur- en kasteelpark is le Mialaret. U waant zich al snel in koninklijke sferen.

Het château

Le Mialaret is een 19e eeuws château waarin momenteel een hotel gevestigd is en een gastronomisch restaurant waar u heerlijk kunt eten. Voor het kasteel ligt het zwembad van 340m² (buitenbad) met art-deco uitstraling. Op het terras voor het kasteel heeft u een panoramisch uitzicht over Les Trois Vallées. En wanneer u geluk heeft kunt u, naast alle andere dieren en unieke planten op het terrein, een roedel herten of wilde zwijnen spotten.

De kasteelcamping

Op het terrein van het kasteel ligt de acht hectare grote camping. De camping wordt gekenmerkt door de ruime plaatsen en de speelse inrichting van het terrein. Geen strakke rijen of straatjes met tenten, maar juist vrijheid en ruimte. Domaine de Mialaret heeft vier punten die hoog in het vaandel staan: mooie omgeving, rust, comfort en hoffelijkheid. Juliette kiest daarmee voor kwaliteit. Op de camping zijn drie gerenoveerde toiletgebouwen met douches (onbeperkt gratis warm water) en afgesloten wascabines. Ook zijn er babybadjes, een peutertoilet en uitstekende voorzieningen voor mindervaliden aanwezig. Zelfs een föhn ontbreekt niet.

Activiteiten op de camping

De natuur rondom het domein is werkelijk prachtig en divers. In de warme zomer kunt u rustig zitten onder eeuwenoude eiken en genieten van het mooie landgoed. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor u om mee te doen aan activiteiten. Op het domein is er gelegenheid om te tennissen, mountainbiken, zwemmen, voetballen, bossaball, tafeltennissen en wandelen. Voor de kinderen zijn er speelweides, speeltoestellen en kinderboerderijdieren. En niets is zo leuk als het maken van een echte hut in het timmerdorp. Op het domein liggen ook twee vismeertjes (met onder andere karper en forel) waar u gratis kunt vissen, zolang u de vangst maar terugzet.

Miniclub en gezellige muziekavonden

In het hoogseizoen is er vijf dagen per week een miniclub voor de kinderen en zijn er regelmatig muziekavonden (soirées) voor de volwassenen. Natuurlijk ontbreekt een groot scherm niet zodat ook grote (sport-)evenementen gevolgd kunnen worden. Le Mialaret heeft een kleine winkel waar u dagelijks heerlijk verse croissants en pains de chocolat kunt kopen. Natuurlijk zijn ook de echte Franse baguettes verkrijgbaar.
Juliette is trots dat ze u le Mialaret mag aanbieden. Want le Mialaret heeft alles in zich om van uw vakantie een heerlijk ontspannen vakantie te maken… met een koninklijk gevoel.

Heerlijk eten

Twee verschillende restaurants: het gastronomisch Restaurant le Mialaret in het kasteel waar u kunt kiezen uit de menu’s of à la carte dineren. In de Brasserie-Pizzeria l’Arene op het campingterrein kunt u een plat du jour of pizza eten. Natuurlijk kunt u hier ook afhaalmaaltijden bestellen.

We hebben een aantal opties voor Bungalowtent huren in Dordogne voor je op een rijtje gezet:

Bungalowtent huren in Dordogne

Frankrijk Aquitaine Dordogne Neuvic

Route d’Egletons, 19160 Neuvic

Juliette Tentvakanties: +31 (0)6 25 17 58 86
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.