Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 520 m

Domaine de Velotte

Camping Domaine de Velotte is een rustige minicamping met ruime kampeerplaatsen, gelegen tussen de groene heuvels, meren en riviertjes in het groene departement Nièvre in de Bourgogne.

Kamperen in de Nièvre

De camping is ideaal gelegen om de bossen en het waterrijke gebied de Morvan in het midden van Frankrijk te ontdekken. De Morvan biedt vele mogelijkheden tot activiteiten maar ook rust en schone lucht! Hier kunt u gebruik maken van de vele wandel en mountainbikeroutes, zwemmen in een van de meren met zandstrandjes, watersporten zoals waterskiën,raften ,zeilen of kanoën. Geniet ook van lekker picknicken, een boek lezen langs een van de vele riviertjes of met een prachtig uitzicht bovenop een heuveltop.

Domaine de Velotte

Frankrijk Bourgogne Nièvre Brassy

La Montee, 58140 Brassy

 +33 (0)6 30 44 91 22
Engels, Frans, Nederlands

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Fijne rustige camping

    Fijne rustige camping de plaatsen zijn ruim opgezet ook voor kleine kinderen is er speelgelegenheid .Gastvrije ontvangst door eigenaresse.Een aanrader

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.