Domaine lacs de Gascogne in Seissan is een keurig verzorgde familiecamping met groot zwembad in de Gers (Midi-Pyrénées). Luxe tipi-tenten en mobilhomes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 14 ha
Hoogte: 160 m

Domaine Lacs de Gascogne

Domaine lacs de Gascogne in Seissan is een keurig verzorgde familiecamping met groot zwembad in de Gers (Midi-Pyrénées). De camping ligt in een bosrijke omgeving, direct aan een meer van maar liefst vijf hectare. Deze streek wordt gekenmerkt door weidse landschappen en is een ideaal fiets- en wandelgebied. Het prachtige meer beschikt over een strandje en een zonnesteiger. U kunt er heerlijk kanovaren. Op het terrein vindt u een mooi zwembad met beveiligd gedeelte voor de kleintjes. Maak gebruik van de vele sportfaciliteiten zoals boogschieten, tennissen en kanoën. De kano’s zijn gratis te gebruiken. U kunt ook een fiets huren op de camping om zo de prachtige omgeving te verkennen. Het animatieteam heeft programma’s voor alle leeftijden, ook voor de tieners. In het hoogseizoen worden regelmatig themadagen en excursies voor volwassenen georganiseerd, zoals wandeltochten en wijnproeverijen. ’s Avonds kunt u terecht in het restaurant met bar. Er worden smakelijke specialiteiten uit de regio geserveerd, zoals foie gras en ingemaakte eend. Op reservering kan er een  ontbijtbuffet in het hoofdgebouw worden gegeten, maar u kunt er ook terecht om heerlijke vers brood te halen, zoals stokbroden, pains aux raisins en pains au chocolat (vers van de bakker). Domaine lacs de Gascogne biedt zeer uiteenlopende accommodatiemogelijkheden: van luxe overnachten, tipi-tenten tot wild- en natuurkamperen. Voor diegene die graag wat luxueuzer verblijven, zijn er mobilhomes en Bed & Breakfast mogelijkheden. Daarnaast zijn er verschillende soorten (ruime) kampeerplekken beschikbaar.

Familiecamping in de Gers

Gers licht in Zuidwest-Frankrijk, als onderdeel van departement Midi-Pyrénées. Men noemt het hier ook wel “het Toscane van Frankrijk”, dus dat betekent een landschap met glooiende heuvels, dromerige boerderijen en mooie vergezichten. Rust en ruimte! Domaine lacs de Gascogne ligt in Seissan. Seissan is in de wijde omtrek bekend voor haar weekmarkt op vrijdag welke op het dorpsplein plaatsvindt, en in de grote markthal verderop in het dorp worden dan eenden- en ganzenlevers en -vlees verhandeld. In de directe omgeving van Seissan zijn ook prachtige kleine dorpjes en verstingstadjes met allemaal een weekmarkt en hun eigenheden. U bent hier in de gelegenheid om te genieten van de geschiedenis, de ontdekking van de heerlijke regionale specialiteiten, de rijke en gevarieerde natuur en de betovering van de plaatselijke feesten! Gers heeft haar authenticiteit behouden: het gevoel voor rust, ruimte en puur ontspannen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €25 €35 per dag
Extra persoon €4 €5 €7 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Cottage Lumière €44 €90 €127 per dag
Mobil home Panoramique €47 €100 €134 per dag
Chalet Patio €44 €90 €127 per dag
Bungalowtent €48 €88 €109 per dag
Standaard kamer €50 €60 €75 per dag
Familiekamer €65 €75 €85 per dag

Domaine des Lacs de Gascogne

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Seissan

Rue du Lac, 32260 Seissan

+33(0)4180642778
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.