Alle foto's

Camping du Lac de Bonnefon in Naucelle

Camping du Lac de Bonnefon in Naucelle is een natuurcamping niet ver van de Viaduct van Millau in de Midi-Pyrénées aan de rand van een meer vol vis in de Aveyron. Breng uw vakantie door in het waterpark en het verwarmde zwembad op de camping.

Op de camping vindt u kampeerplaatsen, stacaravans en chalets. Dus of u nu komt met de tent of caravan, of liever een iets luxere vakantie boekt, het is mogelijk op camping de Lac de Bonnefon. De wasmachines en drogers geven u het gemak van thuis. Voor iedereen die het nieuws op de televisie wilt volgen kan er een huren bij de receptie. In het hoogseizoen is er vers brood en croissants.

De Kids Club is gratis voor kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast beschikt camping du Lac de Bonnefon ook over animatie voor jongeren en volwassenen. Kom een potje minigolf spelen, springen op de trampoline of een wedstrijdje beachvolley doen. In de avond is er muziek en worden er geregeld diners gehouden.

Natuurcamping du Lac de Bonnefon in de Aveyron

Vlakbij camping du Lac de Bonnefon zijn er volop leuke dingen te beleven. Maak met het hele gezin een uitstapje naar het dierenpark van Pradinas. Natuurlijk mag u de beroemde Viaduct van Millau ook niet missen tijdens een vakantie in Frankrijk. In Viaur vindt u een ijzeren viaduct met een uitzonderlijk uitzicht. Bij het meer van Bonnefon staat een oude molen en u kunt hier gratis vissen. Houdt u van cultuur en geschiedenis? Breng dan een bezoekje aan het kasteel van Bosc.

Overige information van deze accommodatie

Flower camping du Lac de Bonnefon
Frankrijk Occitanië Aveyron Naucelle

12800 Naucelle

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe