Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 149
Kampeerterrein: 13 ha
Hoogte: 150 m

Camping du Ried

Camping Du Ried is een schaduwrijke familiecamping in de Elzas (Alsace) in Frankrijk, vlakbij een groot meer. Het verwarmde binnenzwembad, mooie buitenzwembad en het meer bieden volop mogelijkheden om te genieten van het water. Na aankomst op de camping kunt u meteen al uw boodschappen doen bij de grote supermarkt die direct naast de camping ligt. Wie wil niet terugkomen van vakantie met een kleurtje? U kunt heerlijk zonnen op het aangelegde zandstrand naast het meer. Voor de sportievelingen onder ons organiseert de camping verschillende excursieprogramma’s. Of doe mee met een potje voetbal of volleybal op het sportterrein. Voor de kids is er een leuke minigolfbaan terwijl ouders kunnen ontspannen met een boekje uit de bibliotheek van de camping.

Wijnproeven in de Elzas bij camping du Ried

De Rijnvallei is een prachtige streek die meer dan de moeite waard is. Een dagtripje naar Straatsburg (Strasbourg), Colmar en Mulhouse zijn een aanrader. Houdt u van wijn, neem dan de wijnroute Route des Vins d’Alsace en proef de heerlijke regionale wijnen. De typische Franse dorpjes en oude vestingen met originele musea bieden vele activiteiten voor jong en oud.

We hebben een aantal opties voor Camping Du Ried voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Ried

Frankrijk Elzas Bas-Rhin Boofzheim

1, rue du Camping, 67860 Boofzheim

+33 (0)3 88 74 68 27
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.