Camping La Rouillere is een driesterren familiecamping op het schiereiland St Tropez. Een geweldige ligging bij de twee mooiste dorpen van de Provence: Ramatuelle en Gassin. Camping La Rouillere ligt op 10 minuten van de stranden van Pampelonne en Escalet en biedt een typische Provençaalse vakantie in een bebost gebied om tot rust te komen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 17
Huuraccommodaties: 78
Hoogte: 63 m

Camping La Rouillère

Camping La Rouillere is een driesterren familiecamping op het schiereiland St Tropez. Een geweldige ligging bij de twee mooiste dorpen van de Provence: Ramatuelle en Gassin. Camping La Rouillere ligt op 10 minuten van de stranden van Pampelonne en Escalet en biedt een typische Provençaalse vakantie in een bebost gebied om tot rust te komen. Er zijn 17 kampeerplekken te huur en ruim 70 verschillende huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van bungalowtent tot mobile-home. Er is voor ieder wat wils! De camping heeft een prachtig zwembad en peuterbad, de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. En ouders kunnen genieten vanaf de ligbedden die naast het zwembad staan, lekker ontspannen.

Kamperen aan de Côte d’Azur

Camping La Rouillère ligt heel dichtbij het strand en is daardoor de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers. Maar er is meer te doen dan luieren op het strand. Er worden genoeg activiteiten georganiseerd die leuk zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen. Ook voor senioren is dit een fijne plek om op vakantie te zijn, de camping is rustig en er lopen verschillende wandel- en fietspaden in de buurt van de camping. Maak een mooie wandeltocht of huur een fiets en verken St Tropez op die manier.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping La Rouillère voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping La Rouillère

Frankrijk Provence Var Saint-Tropez

RD 61 Quartier La Rouillère, 83350 Ramatuelle

+33 (0) 6 71 64 59 09
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.