Camping le Domaine du Buisson is een kasteelcamping in het park van een oud kasteel te midden van de rivier, het meer en bossen in de Champagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 8 ha

Flower Domaine du Buisson

Flower Domaine du Buisson is een kleinschalige kasteelcamping gelegen in het park van het oude kasteel van Buisson te midden van de rivier, het meer en bossen in de Champagne. Ideaal voor families met kinderen die op zoek zijn naar rust en kalmte in een natuurlijke omgeving. De bakker komt elke morgen langs met verse broodjes en in de zomermaanden bezoekt een SRV-bus elke avond de camping zodat u uw boodschappen kunt doen. Camping le Domaine du Buisson beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een tafeltennistafel en een speeltuin voor kinderen. Het hele gezin vermaakt zich met een wedstrijdje jeu de boules op het speciale terrein.

Kasteelcamping in de Champagne

Het meer van Der is het grootste kunstmatige meer van Frankrijk waar meer dan 200 diersoorten in en rondom leven. Er zijn drie plezierhavens: de haven van Nemours, Nuisement en Giffaumont. U kunt zwemmen in het meer aan een van de 6 stranden, maar zeker ook vissen, zeilen en waterskiën. De Champagne bevat meer dan 250 kilometer aan wandel- en fietspaden om de omgeving te ontdekken. Golfliefhebbers vinden plezier op de 18-hole golfbaan in Combles-en-Barrois en kinderen leven zich uit in het pretpark Nigloland.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €19 €21 per dag
XL standplaats €17 €23 €25 per dag
Blokhut 4 personen €41 €69 €86 per dag
Chalet 4 personen €43 €74 €93 per dag
Chalet 6 personen €44 €80 €102 per dag

Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent en caravan of camper.

Huuraccommodaties: o.b.v. 6 personen vanaf € 44,00 er nacht.

Flower Domaine du Buisson

Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Louvemont

rue du Buisson
52130 Louvemont

 

 

 

+33 (0)6 84 97 93 31
Engels, Frans
begin mei - half september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.