Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 152
Huuraccommodaties: 35

Camping Haliotis

Camping Haliotis is een familiecamping met zwembad in Normandië. Dit is een 3-sterrencamping met mooie ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties gelegen in een prachtige omgeving dichtbij zee. Haliotis ligt aan de oevers van de rivier Couesnon, die het stadje Pontorson verbindt met de Mont- Saint-Michel. Het verwarmde zwembad garandeert tijdens zowel het laag als hoog seizoen een aangename temperatuur. Ideaal voor de frisse duik. Ontspanning in het bubbelbad en een pierenbad voor de allerkleinsten maken het watergenot compleet. En er is zelfs een sauna waar iedereen aan het einde van de middag gebruik van mag maken. Er is zeker ook gedacht aan de kinderen: een speeltuin, een Kinder Club en een kinderboerderij, je hoeft je hier zeker niet te vervelen. De sport- en spelliefhebbers komen ook aan bod: een sport terrein met tennis, badminton, tafeltennistafels, een jeux de boules baan en een speelhal. Alle huuraccommodaties en kampeerplaatsen kenmerken zich door comfort: mooi tuinmeubilair en ligbedden bij de huuraccommodaties en ruime plaatsen met groene heggen voor ieders privacy.

Kamperen in Normandië bij Village Haliotis

Als u kiest voor camping Haliotis dan kies je voor een van de mooiste plaatsen van Frankrijk, zonder helemaal naar het zuiden af te zakken, waar files en extreme toeristenprijzen toch de pret drukken. Allereerst moet benoemd worden de Mont St Michel, die slechts op 9 km afstand te bewonderen is. Camping Haliotis ligt op de grens tussen Normandië en Bretagne. Tussen beide streken in bevindt zich de fameuze trekpleister: de Mont-Saint-Michel, slechts 9 km van de camping. Dit eilandje vlak voor de kust van beide gebieden met zijn 1300 jaar geschiedenis kan zelfs lopend op het wad bezocht worden. De rivier Couesnon is omringd door polders en moerassen met een rijke flora en fauna.

We hebben de beste opties voor Camping Haliotis voor je op een rijtje gezet:

Camping Haliotis

Frankrijk Normandië Manche Pontorson

Rue Général Patton, 50170 Pontorson

0033 (0)2 33 68 11 59
Frans
half maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.