Particuliere mobile-home in de Dordogne

Een unieke mobile-home op een prachtige camping in de Dordogne. De mobile home is geschikt voor vier tot zes personen en is van alle comfort voorzien en gemoderniseerd in 2015. De mobile home staat op camping Les Tourterelles. Deze camping is gelegen in het noorden van de Dordogne. De familie de Haay ontvangt hier al ruim vijfentwintig jaar haar gasten, in een bebost park. De camping heeft 107 staanplaatsen met een aantal stacaravans en chalets. Wat de camping heel bijzonder maakt is dat er naast de camping een manege is van dezelfde eigenaren. Hier kunnen ritten worden gemaakt door de mooie omgeving. Bij de ritten wordt u ingedeeld op basis van uw ervaring. Hierdoor kunt u ook rijden als u dit nog nooit heeft gedaan. Zeker een aanrader! De kinderen kunnen de hele dag op de manage helpen met het verzorgen van de paarden en andere klusjes.

Mooi zwembad en restaurant

Verder beschikt de camping over een mooi zwembad, een restaurant, wasmachines en drogers, speciaal ingerichte speeltuin en Tortelclub, diverse sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal, jeu de boules en darts). En er is Wi-Fi op de camping aanwezig. Tijdens het hoogseizoen is er ook een animatieteam voor de kinderen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. ’s Ochtends is er vers brood verkrijgbaar op de camping. In het dorpje is een kleine supermarkt aanwezig. Op korte afstand zijn grote supermarkten te vinden.

Ontdek de Dordogne

De omgeving is heuvelachtig en bosrijk. Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Er zijn voor beiden dan ook diverse routes aanwezig. In de omgeving zijn fietsen te huur. Ook zijn er diverse riviertjes waar je kan zwemmen of een kano kan huren. Er valt ook een hoop te ontdekken: dorpjes, kerkjes, kastelen en grotten liggen op korte afstand. De streek is ook bekend om twee delicatessen: truffels en Foie Gras! Daarnaast is de mooie wijnstreek rondom Bordeaux makkelijk bereikbaar.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Heerlijke vakantie in Frankrijk voor je op een rij gezet:

Heerlijke vakantie in Frankrijk
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Tourtoirac

D.73, Clos Faure, 24390 Tourtoirac

Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.