Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 154
Hoogte: 42 m

Camping Acqua e Sole

Camping Acqua E Sole is een rustige camping op het Franse eiland Corsica ideaal gelegen tussen water en bergen aan de Oostkust. Zowel de rivier als de zee met het prachtige strand van Pinarellu liggen op 3 km afstand van de camping. De temperatuur kan flink oplopen op Corsica en dan is het heerlijk vertoeven in één van de accommodaties met airco. Elke accommodatie beschikt over een koelkast. Na een frisse duik in het zwembad kunt u een drankje doen aan de bar gelegen aan de rand van het zwembad. Tijdens de zomermaanden vermaken de kinderen zich in de Kids Club met een heuse minidisco. De kleintjes hebben veel plezier in het peuterbadje. Wie van sport houdt kan meedoen met aquagym en jeu de boules-wedstrijden. ’s Avonds biedt de camping karaoke, dansavonden en muzikale voorstellingen.

Vakantie op Corsica

Sainte-Lucie de Porto-Vecchio ligt in het zuiden van Corsica en is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Ontdek Bonifacio, de Lavezzi eilanden en Aiguilles de Bavella. U kunt hier fantastisch wandelen of paardrijden over de GR20 vanaf Conca. Waaghalzen leven zich uit tijdens een dagje canyoning of via ferrata, een met staalkabels uitgezet parcours langs een van de steile rotswanden op Corsica.

Homair – Acqua e Sole

Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Porto-Vecchio

Lieu dit Pianu di Conca, 20144 Ste Lucie De Porto Vecchio

+33 (0)4 95 71 57 07
Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.