Algemene gegevens

Staanplaatsen: 617
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 11 ha

Homair Beach Garden

Camping Beach Garden in Marseillan-Plage is een gezinscamping grenzend aan een natuurreservaat met directe toegang tot het strand aan de Middellandse Zee in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Uitgestrekte camping met een groot waterparadijs en waterglijbanen voor uren plezier.

De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Daarnaast verhuurt de camping ook huuraccommodaties. De mobilhomes zijn gelegen op een afgelegen stuk van de camping niet te dicht bij alle activiteiten en animatie. Campinggasten kunnen gebruikmaken van beide Beach Garden campings en hun scala aan animatie. Eet ’s avonds een hapje in het restaurant met zeezicht of drink een drankje aan de bar. Er is ook een strandbar aanwezig op de camping.

Camping Beach Garden beschikt over een mooi waterparadijs met zwembad, peuterbad, waterspelletjes en waterglijbanen. U en uw kind kunnen hier uren doorbrengen en genieten van al het waterplezier. Ook is er volop animatie aanwezig op de camping zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Voor kinderen en jongeren is er een gezellige Kids Club.

Homair Beach Garden, vakantie in de Hérault

Camping Beach Garden ligt in Marseillan-Plage en het centrum met vele winkels en restaurants ligt op loopafstand. De camping ligt direct aan het strand dus ideaal om te joggen in de morgen of lekker te luieren op een badlaken met een boekje erbij. Ook kunt u er kitesurfen, waterskiën en zeilen. Houdt u niet zo van de zee? Maak dan mooie wandelingen in de regio en geniet van wat de natuur u te bieden heeft.

Reserveren en verhuur

Homair Beach Garden kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,00 €40,00 €68,00 per dag
Extra persoon €6 €8 €10 per dag
Kinderen 3-7 jaar €0,00 €8 €10 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Cabane zeezicht 4 personen €80 €180 €300 per dag
Cabane 4/6 personen €45 €160 €195 per dag
Cottage 4 personen €35 €70 €140 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Homair Beach Garden

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Marseillan-Plage

445 avenue des Campings
34340 Marseillan-Plage

+31 (0)20 721 93 12
begin maart - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.