Alle foto's

Homair La Palmeraie

Camping la Palmeraie in Toreilles-Plage is een familiecamping gelegen op enkele minuten van de zee in een groene omgeving in de Pyrénées-Orientales in de Languedoc-Roussillon. Het waterparadijs biedt plezier voor groot en klein.

De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping en liggen zowel in de schaduw als in de zon. Daarnaast kunt u ook tenten, bungalows en stacaravans huren op de camping. Ontbijten met vers brood en croissants is mogelijk. Ook beschikt de camping over internet zodat u op elk gewenst moment van de dag uw email kunt checken.

Er is een nieuw waterpark gebouwd op camping la Palmeraie met zwembad, glijbanen, bubbelbad en een gedeelte met zonnebedjes. Er is een Kids Club voor kinderen van 6 tot 11 jaar onder leiding van een professioneel animatieteam. Op het sportterrein kunt u voetballen, basketballen en volleyballen. Natuurlijk is er ook animatie in de avonden, zoals een dansavond, thema-avond en gezellige dineravonden.

Vakantie in de Pyrénées-Orientales

Camping la Palmeraie is ideaal gelegen op 900 meter van de zee en vlakbij een traditioneel Catalaans dorpje. Natuurliefhebbers gaan op ontdekking op de lange zandstranden langs de kust, het Afrikaanse reservaat in Sigean en het natuurpark van de Pyrénées-Catalanes. Proef ook de lekkernijen van deze regio: ansjovis en sardientjes, slakken en de beroemde escallivada. Volop activiteiten vindt u in de Pyrénées-Orientales zodat u zich geen moment hoeft te vervelen: karting, minigolf, jetskiën, paintball en nog veel meer.

Overige information van deze accommodatie

Homair La Palmeraie
Frankrijk Occitanië Pyrénées-Orientales Torreilles-Plage

Boulevard de la Plage, 66440 Toreilles-Plage

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe