Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 21
Kampeerterrein: 4,5 ha
Hoogte: 81 m

Camping Le Perpetuum in de Dordogne

Camping Le Perpetuum in Domme is een actieve camping aan de oevers van een rivier op 8 kilometer van Sarlat in de Dordogne in de Aquitaine. Zingen tijdens de karaokeavond of winnen tijdens een potje jeu de boules: volop animatie op deze camping. De kampeerplaatsen liggen vlakbij de rivier in een rustige omgeving op een bloemrijk kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn plat en begroeid met gras. In de zomermaanden kunt u dagelijks vers brood en Franse croissants bestellen en lekker in de zon ontbijten. U kunt zelf koken of op de camping een goede maaltijd nuttigen. Ook zijn er picknickmanden te huur voor een picknick in de Dordogne. In de campingwinkel haalt u de hoogstnodige boodschappen. Camping Le Perpetuum beschikt over een verwarmd zwembad. Gedurende de zomer worden er verschillende activiteiten en animatie georganiseerd. Swingen tijdens de dansavond of karaoke-zingen tijdens de karaokeavond. Voor kinderen zijn er in de ochtend speciale workshops en ook voor de sportliefhebbers is er genoeg te doen. Wat denkt u van een jeu de boulestoernooi of een uitstapje per kano?

Kamperen bij Le Perpetuum in de Dordogne

Niet alleen op camping Le Perpetuum zelf is er van alles te beleven, ook in de Dordogne verveelt u zich geen moment. Zwemmen in de rivier, kanoën en kajakken. De Périgord staat bol van cultuur en historie. Bezoek Lascaux en les Eyzies-de-Tayac en bewonder de prachtige monumentale gebouwen. Natuurlijk mag Sarlat ook niet ontbreken op uw to-do lijstje. Deze prachtige stad, vol musea, gezellige straatjes en restaurantjes is het bezoeken meer dan waard.

Homair – Le Perpetuum

Frankrijk Aquitaine Dordogne Domme

La Rivière, 24250 Domme

+33 (0)5 53 28 35 18
Engels, Frans, Spaans
begin mei - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.