Algemene gegevens

Staanplaatsen: 175
Huuraccommodaties: 83
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Homair Le Val d’Ussel

Camping Le Val d’Ussel in Proissans is een gezellige familiecamping aan een meertje met twee zwembaden omgeven door bomen in de Dordogne in de Aquitaine. Een actieve camping met leuke activiteiten zoals schatzoeken en aquafun. De kampeerplaatsen liggen verspreid over7 hectare bos. U kunt kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw. Ook beschikken sommige plaatsen over een elektriciteitsaansluiting. De kampeerplaatsen zijn toegankelijk voor mindervaliden. Voor de dagelijkse boodschappen is er een campingwinkel waar ook vers brood gekocht kan worden. Kinderen vermaken zich de hele dag in de twee zwembaden. Er is een peuterbad voor de kleintjes. Er is altijd wat te doen op camping Le Val d’Ussel. Fit blijven in het water tijdens de aquafun of juist een balletje slaan op de tennisbaan. In het meertje bij de camping kunt u vissen. Totale ontspanning vindt u in de spa met schoonheidsbehandelingen en massages.

Homair Familiecamping Le Val d’Ussel in de Dordogne

De Dordogne is een ideale regio voor vakanties met het hele gezin. Er is een grote keus aan actieve en culturele activiteiten. U verblijft vlakbij Sarlat, een middeleeuws stadje die een bezoek absoluut waard is. Natuurliefhebbers gaan naar de grotten van Lascaux of champignons plukken net buiten camping Le Val d’Ussel. Het waterpark Quercyland is het toneel van een perfect familie-uitje.

We hebben een aantal opties voor Homair - Le Val d'Ussel voor je op een rijtje gezet:

Homair – Le Val d’Ussel

Frankrijk Aquitaine Dordogne Proissans

24200 Proissans

+33 (0)5 53 59 28 73
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.