Homair Paris Est

Camping Paris Est is een grote gerenoveerde familiecamping in de omgeving van Parijs gelegen aan de oevers van de rivier de Marne en ideaal voor wie Disneyland wil bezoeken. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over een wellnesscentrum om lekker tot rust te komen. Het wellnesscentrum biedt massages, facials en bodycare. U verdient toch ook een rustgevende behandeling van een van de schoonheidsspecialistes? Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen en jongeren gaan uit hun dak in de discotheek die zich op de camping bevindt. Ontdek de omgeving en huur een fiets of mountainbike. Erop uit met kinderen? Camping Paris Est beschikt ook over kinderfietsen.

Homair Paris Est, ontdek Parijs

Parijs ligt binnen 10 kilometer afstand camping Paris Est en is daardoor de perfecte uitvalsbasis om de hoofdstad van Frankrijk te bezoeken. Met de bekende Eiffeltoren, de beroemde musea en de Champs-Elysées een echte aanrader. Ook Disneyland Parijs ligt op nog geen 30 minuten rijden en is een plezier voor jong en oud. In het hoogseizoen is er één keer per dag een gratis buspendel van de camping naar het pretpark. Geniet van muziek in één van de openluchtcafés aan de oever van de Marne en ervaar het ultieme Frankrijkgevoel.

Reserveren en verhuur

Homair Paris Est kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Overige information van deze accommodatie

Homair – Paris Est
Frankrijk Île-de-France Val-de-Marne Champigny-sur-Marne

Boulevard des Alliés, 94507 Champigny-sur-Marne

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe