Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 150
Kampeerterrein: 16 ha

Camping Homair Sole di Sari

Camping Sole di Sari is een ecologische camping op het eiland Corsica gelegen aan de oevers van de rivier La Solenzara in het Zuidoosten van Corsica. Ideaal gelegen tussen de bergen en de zee met zandstrand geniet u elke dag van natuur, water en rust. Zwemmen kan ook in de rivier of in het mooie zwembad met zonneterras en parasols.

In het campingdorp Sole di Sari zijn allerlei activiteiten te vinden als jeu de boules, tennis- en sportvelden en een miniclub voor de kinderen. Camping Sole di Sari beschikt niet over kampeerplaatsen.In het gezellige restaurant kunt u de streek proeven en genieten van de heerlijke lokale producten die Corsica rijk is. U verwent uw kinderen met een heerlijk ijsje in de ijssalon.

Kamperen op Corisca bij camping Sole di Sari

Camping Sole di Sari bevindt zich in het beschermde gebied van de Côte des Nacres. Van hieruit kunt u de prachtige baaien en valleien op het eiland bezoeken. Vanuit de hooggelegen dorpjes kunt u de mooiste panoramafoto’s maken. Wandelaars kunnen de GR20-route lopen, een beroemde en sportieve bergtrip die over het hele eiland voert. Sportliefhebbers gaan voor mountainbiken, quadrijden en een rondtocht op een catamaran.

Homair – Sole di Sari

Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Sari-Solenzara

Route Départementale 268, Ldt Pianuccie, 20145 Solenzar

+33 (0)4 95 57 07 70
Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.