Huttopia Chardons Bleus - Ile de Ré is een leuke familiecamping gelegen in Sainte Marie de Ré in de Poitou-Charentes en midden in de dennenbossen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 235
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 4,8 ha

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré is een leuke familiecamping gelegen in Sainte Marie de Ré in de mooie regio Poitou-Charentes. Zet uw tent of caravan op midden in de natuur in het hart van de prachtige dennenbossen. De kampeerplaatsen op Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré zijn ruim opgezet en geschikt voor tent, caravan en camper. U staat hier met uw tent tussen de pijnbomen in het bos. Bij elke kampeerplaats staat een picknicktafel waaraan u lekker kunt eten in de buitenlucht. Er zijn vier sanitairblokken met warm water en aparte douchehokjes gelegen tegenover de kampeerplekken. Daarnaast kunt u ook andere accommodaties huren, zoals stacaravans en cottages.

Camping in Poitou-Charentes

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré biedt een breed scala aan service. Huur fietsen om de schoonheid van Ile de Ré te ontdekken, een snackbar, een activiteitenprogramma voor het hele gezin, een basketbalveld en een voetbalveld. U hoeft je hier dus zeker niet te vervelen. In de buurt van de camping liggen een aantal mooie stadjes die leuk zijn om te bezoeken met het gezin, zoals Saint-Martin-de-Ré en Portes de Ré. Ile de Ré is fantastisch, elke dag die je hier doorbrengt is leuk!

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,70 €19,30 €22,40 per dag
Extra persoon €5 €6 €6,60 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3 €4,10 per dag
Huisdieren €3 €3 €3 per dag
Mobile home 4 personen €56 €78 €89 per dag
Woonwagen 4 personen €58 €83 €94 per dag
Mobile home 6 personen €60 €88 €99 per dag

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Route de La Flotte, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.