Boek een bungalowt- of safaritent bij Juliette Tentvakanties en geniet van een heerlijke vakantie op camping Chateau le Verdoyer in de Dordogne.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 9

Château le Verdoyer

Château Le Verdoyer is een camping in de Dordogne van Nederlandse eigenaren op het landgoed van een eeuwenoud gerestaureerd kasteel. Juliette houdt vooral van deze camping vanwege de mooie gebouwen en de heerlijke omgeving. Le Verdoyer is lid van de kwaliteitsgroep C’est si Bon. U wordt ontvangen in alle gastvrijheid, op een camping waar begrippen als “gezelligheid” en “camping” nog betekenis hebben. De camping is een mooie mix van comfort, natuur, intimiteit, activiteit en ontspanning. Terug naar de echte waarden van kamperen, het herontdekken van de gezellige vakanties in de open lucht. En daar kan Juliette het helemaal mee eens zijn. De camping ligt in het noordelijke deel van de Dordogne, ook wel de Périgord Vert genoemd, met groene bossen en kleine meren in het Parc Naturel Regional Périgord-Limousin. Het 15 hectare grote landgoed, met volop tamme kastanjes en oude eiken, heeft drie van zulke meren. Twee meren, waaronder één vlak voor het kasteel, om in te vissen en één waar u kunt komen via een wandelpad, met zwemgedeelte.

Zwembad met waterglijbaan

Château Le Verdoyer heeft een mooi zwembadcomplex met zwembaden met drie verschillende afmetingen en een waterglijbaan van 37 meter. En nieuw in 2016: een extra overdekt en verwarmd zwembad maakt dat u ook in het voor- en naseizoen heerlijk kunt zwemmen. In het hoogseizoen worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen in de gratis Kinderclub (5 tot 13 jaar). Uiteraard is er van alles te doen en te beleven op het terrein of in de omgeving. Tennis, tafeltennis, jeu de boule, paardrijden, wandelen, karten en nog veel meer. Er zijn vele kleine dorpjes met vele bezienswaardigheden in de omgeving. Te veel om op te noemen, u komt echt tijd te kort.

Ontspannen op de camping

Op de binnenplaats tussen de receptie en de bar worden vaak avondactiviteiten georganiseerd en dit is tevens een plezierige plaats om van een drankje te genieten en te ontspannen. En verder kunt u voor een goede maaltijd terecht in het Restaurant Le Verdoyer en in de Snack Bar. Le Verdoyer heeft een kleine winkel waar u dagelijks heerlijk verse croissants kunt kopen. Natuurlijk zijn ook de echte Franse baguettes verkrijgbaar.

We hebben een aantal opties voor Bungalow- of safaritent in Dordogne voor je op een rijtje gezet:

Bungalow- of safaritent in Dordogne

Frankrijk Aquitaine Dordogne Champs-Romain

24470 Champs-Romain, Tel: +33 (0)5 53 56 94 64

Juliette Tentvakanties: +31 (0)6 25175886
Engels, Frans, Nederlands
eind april

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.