Safaritent op Camping Le Verdoyer

Op het landgoed van een eeuwenoud gerestaureerd kasteel in Frankrijk. Met een echte kasteelheer en schitterende omgeving. Voor de kinderen altijd iets te doen en zelfs al vanaf juni overheerlijk vertoeven! Een safaritent huren of bungalowtent huren in Frankrijk? Kijk maar even mee!

Kasteelcamping in de Dordogne

Le Verdoyer is een camping van Frans/Nederlandse eigenaren op het landgoed van een eeuwenoud gerestaureerd kasteel. Juliette houdt vooral van deze camping vanwege de mooie gebouwen en de heerlijke omgeving. Le Verdoyer is lid van de kwaliteitsgroep C’est si Bon. De camping is een mooie mix van comfort, natuur, intimiteit, activiteit en ontspanning. Een echte Nederlandse Kasteelheer in Frankrijk ontmoeten? Dit kan op Chateau Le Verdoyer!

Ontdek de Dordogne, Périgord Vert

De camping ligt in het noordelijke deel van de Dordogne, ook wel de Périgord Vert genoemd, met groene bossen en kleine meren in het Parc Naturel Regional Périgord-Limousin. Het 15 hectare grote landgoed, met volop tamme kastanjes en oude eiken, heeft drie van zulke meren. Twee meren – waaronder één vlak voor het kasteel – om in te vissen en één waar je kunt komen via een wandelpad, met zwemgedeelte.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Juliette Camping Le Verdoyer voor je op een rijtje gezet:

Juliette Camping Le Verdoyer
Frankrijk Aquitaine Dordogne Champs-Romain

24470 Champs-Romain, Tel: 0033 (0)5 53 56 94 64

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe