Boek een Juliette safaritent op Camping Les Tourterelles. Ideaal gelegen in het bosrijke en heuvelachtige landschap van de Périgord.

Juliette tentvakanties – Camping Les Tourterelles

Camping Les Tourterelles in de Dordogne is prachtig gelegen op een domein van 12 ha. met rondom bossen en de uitlopers van de bergen biedt de camping u smaakvol ingerichte staanplaatsen. De camping bevind zich in het midden van een prachtig heuvellandschap. Er is een uitgebreid netwerk aan mountainbike routes die u kunt opvragen bij het office de tourisme in Hautefort. Ook is op ± 10 km van de camping een bedrijf waar u mountainbikes kunt huren. In juli en augustus worden er met ons animatieteam dagelijks sportactiviteiten en spelletjes georganiseerd voor jong en oud.

Kleine camping in de Périgord

De plaatsen zijn goed onderhouden en harmonieus verdeeld over het kampeerterrein met zonnige en schaduwrijke plekken, er is een grote keuze uit stacaravans, chalets of bungalows. Gelegen in de idyllische vallei van de Auvézère, vindt u, in het noorden van de Dordogne, Camping Les Tourterelles. De familie de Haay ontvangt hier al ruim dertig jaar haar gasten, in een bebost park van 12 hectaren. De camping heeft 99 staanplaatsen met een aantal stacaravans en chalets. Door zijn prachtige ligging vindt u hier kalmte en rust. Camping Les Tourterelles is een kleinschalige familiecamping in het bosrijke en heuvelachtige landschap van de Perigord. Er zijn genoeg activiteiten te beleven, soms op enkele kilometers weg. Voor een groot aantal activiteiten kunt u ook dichtbij blijven. Er worden vele dorpsfeesten, (jaar)markten, brocantes, muziekfestijnen en vuurwerkshows in de buurt georganiseerd. Ideaal voor fietsen en kanovaren is deze omgeving ook. Dit samen met de activiteiten die er op de camping worden georganiseerd, dan komt u tijd tekort!

Ontdek de Dordogne

Van half april tot eind september kunt u genieten van de legendarische gastronomische rijkdom en geschiedenis van de Dordogne. Zoals het kasteel van Hautefort, de tuinen van Terrasson Lavilledieu of de grot in Tourtoirac. De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen, vissen, fietsen of paard te rijden in de natuur. En ontdek de vele bewaarde historische dorpjes.

Liefhebbers voor paardrijden

Voor liefhebbers van paardrijden of degenen die deze activiteit willen leren, Angie’s Ranch staat onder leiding van Angelique, zij heeft 26 paarden en pony’s. Tijdens de ritten door de bossen en rivieren vertelt zij de bijzonderheden die door de eeuwen heen de Dordogne hebben gemaakt tot wat zij nu is. Jong en oud weet zij te boeien!

Camping Les Tourterelles (Juliette)

Frankrijk Aquitaine Dordogne Tourtoirac

Clos Fauré, 24390 Tourtoirac, Tel: +33 (0)5 53 51 11 17

Juliette tentvakanties: +31 (0)6 25175886
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.