Boek een Juliette bungalowtent op camping Les Voiles d’Anjou. Ideaal gelegen tussen Angers en Saumur aan de rivier de Loire.

Juliette tentvakanties – Camping Les Voiles d’Anjou

Camping Les Voiles d’Anjou is ideaal gelegen tussen Angers en Saumur, vlakbij het karakteristiek dorpje Les Rosiers-sur-Loire, aan de rivier de Loire. De camping is per 2016 lid van de groep Yelloh! Village en is een familiecamping die gerund wordt door een betrokken familie. Het campingdorp heeft een gastronomische traditie. Veel voorzieningen, zoals supermarkt, slager, bakker en restaurants zijn op loopafstand. De gemoedelijke sfeer op de camping wordt mede bepaald door de enthousiaste eigenaren van de camping. Zij doen veel om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken! En hun service is altijd met een welgemeende glimlach. De camping wordt onder andere gekenmerkt door een gezellige sfeer, onberispelijk schone voorzieningen en een hartelijke en persoonlijke ontvangst.

Boek een Bungalowtent bij Juilliette tentvakanties

Soms kan het leven gewoon erg aangenaam zijn. Bedenkt u maar wat u wilt doen, het kan vanuit uw vakantietent. Lekker zwemmen in het zwembad? Een boekje lezen op het terras? Fietsen in de omgeving? Een stad met leuke (kleding-)winkels bezoeken? Cultuur opsnuiven? Of he-le-maal niets? U doet het gewoon. Of niet. Veel kan, niets hoeft. En alles is dichtbij. Ideaal toch? Maar soms is het ook leuk om iets verder weg te gaan. Even de verdere omgeving ontdekken. U komt dan helemaal tijd tekort. Want dan zijn culturele steden als Angers, Cholet en Tours onder handbereik. En wat u dáár allemaal kunt ontdekken…

Vakantie in de Anjou

De streek Anjou is het zeker waard ontdekt te worden. Er is zoveel moois te zien! Camping Les Voiles d’Anjou is daarvoor de ideale uitvalsbasis. Een heerlijke camping waar het in uw comfortabele Juliette-bungalowtent goed toeven is en vanwaar u uw ontdekkingstochten goed kunt plannen. De Anjou: een geweldig gebied waar heel wat verrassingen schuil gaan. De Anjou heeft misschien niet alles, maar toch veel te danken aan de Loire, de uitverkoren rivier van de Franse koningen. Op korte afstand van de camping treft u al zeventien kastelen aan, het ene nog mooier dan het andere. Of wat dacht u van de duizend kilometer lange ondergrondse gangen ten zuiden van Saumur? Vandaag de dag vindt u er proefkelders, musea, kunstgalerieën, champignonkwekerijen en schilderachtige restaurantjes. Een onderaards rijk! En het gebied rond Saumur is uiteraard ook bekend om de wijngaarden en de Anjouwijnen.

De Loirestreek

Het gebied is ogenschijnlijk vlak en daarmee goed te ontdekken per fiets. Maar vergis u niet; ineens gaat het landschap over in een heuvelachtig gebied en rijdt u zo de bossen in. De streek leent zich uitermate goed voor diverse watersportactiviteiten. Zo is kanoën een geliefde bezigheid. Maar past u op voor de Loire: deze dame heeft soms gevaarlijke trekjes. Zwemmen in deze rivier is daarom dan ook verboden.
Leven vanuit uw bungalowtent

Privé, maar niet alleen

De plaatsen zijn zeer ruim bemeten en iedere plaats is omzoomd met hagen. Dit geeft voldoende privacy. Maar de camping is zo opgezet, dat u niet afgezonderd zit. De sanitairblokken zijn in 2017 helemaal vernieuwd. Helemaal tiptop in orde en altijd in de buurt. Dat is wel zo fijn. De douches zijn gratis en ook aan de allerkleinsten is gedacht met een aparte babyruimte. Er is een gelegenheid om te wassen en om de was te drogen. En mocht u nog zin hebben, dan kunt u zelfs de strijk doen.

Recreatieve tips

Camping Les Voiles d’Anjou ligt tussen Angers en Saumur op wandelafstand van de rivier de Loire. Het stroomgebied van de Loire behoort tot het Werelderfgoed van de UNESCO. In de streek waarin de camping ligt, de Anjou, zijn tal van activiteiten te beleven.

Activiteiten in de omgeving

Vanaf Camping Les Voiles d’Anjou worden activiteiten tegen betaling georganiseerd buiten de camping. Onder andere een kanotocht op de Loire, boottocht langs het kasteel van Saumur en een bezoek aan de wijngaarden. Televisiekamer (onder andere voor grote evenementen). Camping Les Voiles d’Anjou ligt tegen het dorpje Les Rosiers-sur-Loire aan. Dit dorp is vermaard om zijn gastronomische traditie en alle restaurants liggen op loopafstand van de camping. Een restaurant op de camping is daarom niet nodig. Maar u kunt er wel enkele afhaalmaaltijden krijgen (onder andere pizza). In de bar kunt u de gehele dag genieten van koffie, thee, limonade of een heerlijk drankje.

Camping Les Voiles d’Anjou (Juliette)

Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Les Rosiers-sur-Loire

6 rue Ste Baudruche, 49350 Les Rosiers-sur-Loire, +33 (0)2 41519433

Juliette tentvakanties: +31 (0)6 25175886
Engels, Frans
eind april

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.