Camping La Blanche Hermine in Muzillac is een gastvrije camping in een groen kader vlakbij de kust in de Morbihan in Bretagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 35

Camping La Blanche Hermine

Camping La Blanche Hermine in Muzillac is een gastvrije camping in een groen kader vlakbij de kust in de Morbihan in Bretagne. Een ideale uitvalsbasis voor wandelliefhebbers en iedereen die van zon, zee en strand houdt. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid op het kampeerterrein. U kunt kiezen uit een plekje in de zon, de schaduw of in de halfzon. De hagen geven een optimaal gevoel van privacy. De camping verhuurt daarnaast ook chalets en mobilhomes als u voor luxe kamperen kiest. Tijdens het hoogseizoen kunt u gebruikmaken van de snackbar en de heerlijke afhaalmaaltijden. Een Frans ontbijt mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in Frankrijk. Op camping La Blanche Hermine kunt u urenlang plezier maken in het overdekte en verwarmde zwembad. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Fijn als het een keertje regent! In de maanden juli en augustus organiseert de camping geregeld ludieke activiteiten voor kinderen en gezellig entertainment voor in de avonduurtjes. Verder vindt u op het kampeerterrein een speeltuin, springkussen, trampoline en een multi sportterrein.

Camping La Blanche Hermine in Bretagne

De stranden van Damgan liggen op 12 kilometer van camping La Blanche Hermine en is de ideale plek om te genieten van het water en de zon. De eilanden van Morbihan en het schiereiland Rhuys zijn zeer aan te raden. Er vallen hier mooie wandelingen te maken. Voor een gezinsuitje kunt u een bezoekje brengen aan het dierenpark Branféré. Natuurlijk mogen de zoutvelden van de Guérande niet ontbreken tijdens uw vakantie.

Camping La Blanche Hermine

Frankrijk Bretagne Morbihan Muzillac

Le Petit Boissignan, 56190 Muzillac

+33 (0)2 97 45 67 03
Engels, Frans
begin april - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.