Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 4 ha

Camping La Colombière

Camping La Colombière in Saint-Maurice l’Exil is een mooie camping met een verwarmd en overdekt zwembad omgeven door boomgaarden in het Rhônedal in de Isère in de Rhône-Alpes. Ideaal voor fietsers die de Via Rhôna langs de Rhône willen fietsen. De kampeerplaatsen zijn vlak en liggen half in de schaduw. Daarnaast beschikken ze allemaal over een water- en stroomaansluiting. In de ochtend kunt u vers brood kopen. Er is gratis WiFi op de gehele camping voor alle gasten. Zin in een sportief dagje op camping La Colombière? Op 50 meter van de camping ligt een fitnessparcours in het park Varilles. Op de camping zelf is een tennisbaan en een jeu de boulesbaan. Kinderen vermaken zich in de speeltuin, op de trampoline en bij de tafeltennistafel.

Camping La Colombière in Isère

Gelegen aan de route tussen Lyon en de Provence is camping La Colombière een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Naast een fitnessparcours kunt u in park Varilles ook picknicken en zijn er speeltuintjes voor de kids. In het recreatiepark Condrieu les Roches is een kabelskibaan en kunt u wakeboarden. Houdt u van wijn? Bezoek dan de wijngaarden van de Côtes-du-Rhône en proef de heerlijke regionale wijnen. Vienne bevindt zich op een paar kilometer van de camping waar elke zomer het beroemde festival Jazz à Vienne wordt gehouden.

We hebben een aantal opties voor Camping La Colombière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Colombière

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Maurice l'Exil

20 rue de Mata, Le Colombier, 38550 Saint-Maurice-l’Exil

+33 (0)4 74 86 25 67
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.