Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 103
Huuraccommodaties: 22
Oppervlakte: 2,8 ha
Hoogte: 60 m

Camping La Coutelière

Camping La Coutelière is een ecocamping in de Vaucluse met zwembad aan een rivier in het natuurpark Parc Naturel régional du Luberon tussen Fontaine de Vaucluse en Isle sur la Sorgue. De mooie camping met veel groen is omgeven door de rivier de Sorgue in de Provence. Verblijf op deze milieubewuste camping met verwarmd zwembad, tennisbaan en veel activiteiten op het water. Deze milieubewuste camping is ideaal voor families met jonge kinderen of stelletjes die op zoek zijn naar rust en comfort.

De camping wordt omgeven door de rivier Sorgue aan beide kanten. Vier grote poorten zorgen ervoor dat u veilig de camping op kunt. Zelfs in de zomer blijft het water in de rivier heerlijk fris, ongeveer 14 graden. In de campingwinkel vindt u heerlijke wijnen uit de regio, verse broodjes en croissants en u kunt er ook ontbijten. Het verwarmde zwembad is de ideale ontmoetingsplek voor de campinggasten. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. De recreatieruimte beschikt over allerlei spelletjes voor kinderen tussen 2 en 10 jaar. Tijdens de zomermaanden zijn kinderen van 5 tot 12 jaar welkom in de Kids Club die drie tot vier keer per week een leuke activiteit organiseert.

Vakantie in de Provence bij La Coutelière

De Provence is een prachtige plek voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Vanaf de camping zijn er verschillende uitgezette wandel- en fietspaden om de mooie stukjes van het natuurpark Parc Naturel régional du Luberon te ontdekken. In de rivier de Sorgue kunt u vissen, kanoën en kajakken. De camping heeft een ideale ligging om de authentieke en rijke streek en het prachtig landschap te ontdekken. In de nabijgelegen stadjes vindt u volop vertier. Elk jaar in juli vindt het Festival d’Avignon plaats, leuk om eens mee te maken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €17,90 €21,80 €29,50 per dag
Extra persoon €6,40 €7,10 €8,80 per dag
Kind €3,40 €5,50 €7,80 per dag
Huisdieren €2,50 €3,50 €4,50 per dag
Cottage 4 personen €364 €665 €833 per week
Cottage 5 personen €413 €756 €917 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met tent en auto of camper.
Camping La Coutelière
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Lagnes

2765 route de Fontaine de Vaucluse
84800 Lagnes

+33 (0)4 90 20 33 97
Engels, Frans
begin april - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.