Camping La Ferme de Bouzencourt

Camping La Fermde Bouzencourt in Le Hamel is een kleine camping op een terrein van 30 hectare in een natuurlijke omgeving aan de oevers van een rivier in de Somme in Picardie. Volop activiteiten en animatie op de camping zoals sportwedstrijden en knutselen. De kampeerplaatsen zijn vrij ruim en liggen vlakbij het zwembad en de speeltuin. Zet uw tent, caravan of camper neer op een paar meter van de rivier de Somme waar u goed kunt vissen. De plekken zijn afgebakend en liggen in de zon of de schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een mobilhome huren die van alle gemakken is voorzien. Op de camping vindt u verder een bar, campingwinkel, een bakker en een wasserette. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. In de maanden juli en augustus organiseert camping La Ferme de Bouzencourt ludieke activiteiten zoals een biljartwedstrijd, een ritje in een huifkar of een lesje countrydansen. In de avonduren geniet u van magie, dansen en een Miss & Mister verkiezing. In de recreatieruimte staat een tafelvoetbal, biljarttafel en een flipperkast. Na een uurtje fitness op de fitnessapparaten even afkoelen in het zwembad. Voor kinderen is er een springkasteel en een speeltuin. Op het sportveld kunt u verschillende sporten beoefenen.

Kamperen in de Somme bij camping la Ferme de Bouzencourt

Camping La Ferme de Bouzencourt is ideaal gelegen in het hart van de Somme-vallei op anderhalf uur van Parijs en een uurtje van de zee. Proef de heerlijke lokale gerechten van de Picardie onder het genot van een glaasje wijn. In Le Hamel kunt u een ritje maken met een huifkar. En in Querrieu ligt een golfbaan voor wie houdt van een balletje slaan. Verder kunt u tennissen, kanoën, kajakken en paardrijden in de buurt van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Ferme de Bouzencourt voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ferme de Bouzencourt
Frankrijk Picardië Somme Le Hamel

Hameau Bouzencourt, 80800 Le Hamel

0033 (0)3 22 96 97 76
Engels, Frans, Nederlands
half maart - half november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe