Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 1,2 ha
Hoogte: 70 m

La Ferme de Kerogel

La Ferme de Kerogel is een kleine boerderijcamping (camping à la ferme) in Bretagne op 10 minuten van de zee. De rustige camping is landelijk gelegen aan een rivier in het hart van de Côtes-d’Armor. Camping Ferme de Kerogel is omgeven door de groene natuur op een rustige en veilige plek. Deze boerderijcamping in Frankrijk is de perfecte plek voor een kampeervakantie met het hele gezin of met vrienden bij een boerderij. De camping ligt bij het gelijknamige melkveebedrijf, waar men 2 keer daags kan helpen met het voeren van de koeien. De boerenhoeve ligt aan een doodlopende weg in een bosrijke omgeving. De camping biedt 25 standplaatsen en 4 mobilhomes met voldoende of geen schaduw. Het sanitair is prima en je kan op de camping verschillende spelletjes doen.

Gîtes huren

Ferme de Kerogel verhuurt tevens een gîte (vakantiehuisjes) voor 5 personen. De gîte in Bretagne is landelijk gelegen en compleet uitgerust.

Boerderijcamping in Bretagne

De Côtes d’Armor is een inspirerende bestemming voor een gevarieerde vakantie met de hele familie. Langs de kustlijn van 250 km liggen grillige baaien en pittoreske havenplaatsjes. Bezoek de Côte d’Émeraude en de Côte de Granit-Rose, waar het grijsblauwe water afsteekt tegen de roze rotsen. Je kan in de omgeving van camping Ferme de Kerogel heerlijk wandelen en lekker eten.

We hebben een aantal opties voor La Ferme de Kerogel voor je op een rijtje gezet:

La Ferme de Kerogel

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Goudelin

Kerogel, 22290 Goudelin

+33 2 96 70 03 15
half mei - eind september

2 Reviews

Review schrijven
  1. Wij vonden het een heerlijke plek

    Wij hebben op deze camping een mobile home gehuurd. De stacaravan was brandschoon! De bedden waren opgemaakt bij aankomst. De boerin is bijzonder vriendelijk. De omgeving is stil en rustig. Wij vonden het een heerlijke plek!

  2. Heerlijk rustige camping zonder poespas

    Een heerlijk rustige camping zonder poespas met zeer behulpzame eigenaren en 1 keer in de week een hapje en drankje voor de gasten om met elkaar in contact te komen. Redelijk goed werkende wifi. Een aanrader als je van rust houd. Niet al te ver van de Noordkust van Bretagne, met Saint-Malo en Île-de-Bréhat als aanraders.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.