Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 89
Huuraccommodaties: 29

Camping La Grappe Fleurie

Camping La Grappe Fleurie is een kindvriendelijke camping met zwembad in de heuvels van de Rhône op nog geen 50 minuten van Lyon en 30 minuten van Villefranche-sur-Saône. Deze kleinschalige Vivacamp camping middenin de Beaujolais is een ideale bestemming voor gezinnen, natuur -en wijnliefhebbers. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties. Voor een romantisch verblijf kunt u overnachten in een wijnvat ‘Barrel’ dat geschikt is voor 2 personen. De afgebakende staanplaatsen middenin de natuur voor tenten, caravans en campers zijn ruim en schaduwrijk. Op camping La Grappe Fleurie zijn een verwarmd zwembad, speeltuin, kidsclub en animatie staan tot uw beschikking. Iedere week organiseert de camping zomerevenementen en wijnproeverijen.

Ontdek de Beaujolaisstreek

De Beaujolaisstreek is een gebied van wijngaarden, lekker eten en en heerlijke wijnen. De streek ligt tussen de Loire en de Saône en wordt doorkruist door vele rivieren. In deze omgeving liggen de mooiste dennenbossen van de Rhône. Het is een paradijs voor iedereen die tijdens zijn of haar vakantie graag wil wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en/of van de natuur houdt. Op enkele minuten van camping La Grappe Fleurie is er van alles te doen. Ontdek de authentieke dorpjes, kerken en kastelen in de omgeving, het wijnmuseum, het dal van de Saône, de vaklieden en het wijnpark/museum van de Beaujolais ‘le Hameau Duboef’.  Geniet van de vele toeristische mogelijkheden, de wijnroute van de 10 crus, uitzichtpunt op la Madone, circuit des crêtes, maar ook van de mooiste panoramische uitzichten. Beaujeu (op 25 minuten van de camping) is de historische hoofdstad van de Beaujolais en zijn grands Crus: Brouilly, Côte de Brouilly, Régnié, Chiroubles, Fleurie, Chénas, Juliénas, Morgon en Moulin á vent.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €15,00 €15,00 €21,00 per dag
Extra persoon €4,50 €4,50 €6 per dag
Kind 2-12 jaar €2 €2 €3 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Wijnvat 2 personen €80 €80 €80 per dag
Cottagetent 5 personen €315 €315 €385 per week
Chalet 5 personen €455 €455 €490 per week
Cottage 4/6 personen €490 €490 €546 per week
Cottage 6/8 personen €560 €560 €630 per week
  • Kampeerplaats: basistarief o.b.v. 2 personen, incl. auto en tent.
VivaCamp La Grappe Fleurie
Rhône-Alpes Rhône Fleurie

rue de la Grappe Fleurie
69820 Fleurie

+33(0)4 75 30 89 16
Bekijk klant, Engels, Frans
half april - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.