Alle foto's

Flower Camping La Guichardière

Camping la Guichardière in La-Plaine-sur-Mer is een gezinscamping op 300 meter van de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. Een gezellige camping met veel activiteiten en ludieke animatie voor jong en oud.

De door groen omzoomde kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravan en campers. Daarnaast verhuurt de camping ook mobilhomes en chalets voor 2 tot 8 personen. Op de camping vindt u een bar, snackbar en een kleine campingwinkel. U maakt gratis gebruik van de WiFi-verbinding. Er is een wasserette en een servicepunt voor campers aanwezig.

Het verwarmde zwembad biedt veel speelplezier voor groot en klein. Voor de kleintjes is er een peuterbad. Ook kunt u tennissen, tafeltennissen en jeu de boules spelen op camping la Guichardière. Voor kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte. Het animatieteam organiseert elke zomer leuke activiteiten zoals aquagym en sporttoernooien. In de Kids Club maken kinderen nieuwe vriendjes. Ook in de avond is er volop animatie.

Camping la Guichardière in Loire-Atlantique

Camping la Guichardière ligt vlak aan zee. Houdt u van vissen dan kunt u terecht op een groot rotsplateau op het strand. Ook leuk om krabbetjes te zoeken samen met de kinderen. Neemt u uw eigen boot mee dan kunt u deze parkeren op de speciale parkeerplaats voor boten. Vanaf de camping zijn er verschillende fietspaden en wandelroutes te volgen. Fietsen kunt u huren op de camping zelf.

Overige information van deze accommodatie

Flower Camping La Guichardière
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique La-Plaine-sur-Mer

2 rue de Mouton, 44770 La-Plaine-sur-Mer

Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe