Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 61
Kampeerterrein: 6,5 ha
Hoogte: 250 m

Camping La Palombière

Camping la Palombière is een 5-sterren familiecamping in een beboste en heuvelachtig landschap te midden van prachtige natuur in de Périgord, een betoverende streek in de Dordogne. De wellnessruimte met sauna, spabad voor twee en ontspannende massage geven u de rust die u nodig heeft op vakantie. De kampeerplaatsen zijn ruim en gebouwd op terassen en worden afgescheiden door bomen en struiken. In de huuraccommodaties vindt u een televisie met satelliet zonder extra kosten. Om het thuisfront op de hoogte te houden is er Wi-Fi beschikbaar op de gehele camping. Bij verblijf in een accommodatie kunt u gebruikmaken van de optie halfpension inclusief ontbijt en diner. Het waterpark op camping La Palombière met lange waterglijbanen en massagestralen is een plezier voor groot en klein. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbadje. Een potje minigolf of tennis speelt u met het hele gezin. Overdag en in de avond zijn er leuke animatie-activiteiten zoals knutselen, spelletjes en shows.

Kastelen en burchten in de Dordogne

Er zijn prachtige burchten en kastelen in overvloed in de Dordogne. Bezoek het ridderkasteel in Castelnaud. Leuk voor de kinderen en met een Nederlandse gids. Sarlat is de parel van de Périgord Noir. Struin door de leuke winkelstraatjes en vergeet niet de specialiteit, foie gras, te proeven. Op ongeveer 40 kilometer van camping La Palombière ligt het Aquarium met vele soorten vissen. Voor nog meer pretparkplezier gaat u naar Parc-en-Ciel in Lacappele-Biron. Een geslaagd uitje voor het gele gezin.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9,70 €10,90 €13,40 per dag
Extra persoon €5,50 €6,95 €9,60 per dag
Kinderen tot 7 jaar €4,50 €5,30 €6,80 per dag
Hond €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Mobile home 4/5 personen €795 €1065 €1200 per dag

Camping La Palombière

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sainte-Nathalène

24200 Ste Nathalène

+33 (0)5 53 59 42 34
Engels, Frans
eind april - half september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.