La Parenthèse – Camping Les Ormes in Saint-Étienne-de-Villeréal is een natuurcamping met een vismeer gelegen in de Lot-et-Garonne in Nouvelle-Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 86
Huuraccommodaties: 48

La Parenthèse – Camping Les Ormes

La Parenthèse – Camping Les Ormes in Saint-Étienne-de-Villeréal is een natuurcamping in Lot-et-Garonne in de Aquitaine. Ontdek de romantische sfeer van landelijke chic die u meevoert naar een andere wereld, weg van alle dagelijkse beslommeringen. Vanaf het moment dat u hier, in deze prachtige bosrijke vallei aan komt, staat de tijd stil. U bent er even helemaal uit! Klaar voor een heerlijke glamping-ervaring. Deze mooie charme camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en veel verschillende huuraccommodaties. De 86 kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. U heeft de keuze uit blokhutten, lodge tenten, ingerichte safaritenten en chalets. Op deze camping kunt u alle kanten op. Het kampeerterrein is groen en ligt op een prachtige centrale plek in de Lot-et-Garonne. Onderneem leuke activiteiten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen of varen. Geniet van een hele andere wereld en kom tot rust in het zuiden van Frankrijk.

Groene camping in de Lot-et-Garonne

De camping beschikt over mooie faciliteiten, zoals gratis wifi, een mooi zwembad met peuterbadje, een restaurant en een wasruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het huren van beddengoed, handdoeken, koelkasten en babyspullen. Zo hoeft u niet uw hele inboedel van thuis mee te nemen naar de camping. Jong en oud zullen zich prima vermaken op dit kampeerterrein. Er worden wekelijks leuke activiteiten georganiseerd, zoals voetbalwedstrijden en jeu-de-boules wedstrijden. Gezellig met de andere campinggasten. U zal zich zeker niet vervelen op La Parenthèse – Camping Les Ormes.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op La Parenthèse – Camping Les Ormes bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €25 €36 per nacht
Extra persoon €6 €7 €9 per dag
Kind tot 8 jaar €3 €4 €6 per dag
Hond €3 €3 €5 per dag
Drijvende Cabin 2p €250 €315 €630 per week
Chalet 4-5p €375 €560 €930 per week
Blokhut 4-5p €375 €560 €930 per week
Safaritent 4p €300 €375 €750 per week
Luxe lodge tent 4p €420 €630 €1051 per week

La Parenthèse – Camping Les Ormes

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Saint-Étienne-de-Villeréal

Fauquie Haut, 47210 Saint-Étienne-de-Villeréal

+33 (0)5 53 36 60 26
Engels, Frans
25 mei - 28 september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.