Camping La Vacance Pène Blanche

Camping La Vacance Pène Blanche is een gezellige terrassencamping rond het meer van Loudenvielle gelegen in de bergen in de Midi-Pyreneeën. In de zomer geniet u van het zomerzwembad en de waterglijbanen en in de winter kunt u heerlijk skiën op de besneeuwde pistes. De camping beschikt over twee sanitairgebouwen waarvan één open is in de winter en verwarmd. Vers brood is verkrijgbaar op de camping en voor een heerlijk diner kunt u terecht in restaurant Le Chantecoq die gelegen is op 50 meter van de camping. Voor kinderen is er een speeltuin op camping La Pène Blanche, een volleybalterrein en een tafeltennistafel.

Midi-Pyreneeën: paradijs voor wandelaars

Vlakbij camping La Pène Blanche, in Val Louron en Peyragudes kunt u de skiliften nemen en mooie skitochten maken op de besneeuwde toppen van de Pyreneeën. Om even helemaal te ontspannen kunt u terecht in Balnéa, een thermaal badencentrum met drie ruimtes waar u met het hele gezin goed verzorgd wordt. In de vallei van de Louron zijn er vele mogelijkheden voor wandelaars. Makkelijke wandeltochten voor beginners en pittigere tochten voor gevorderden. Een dagje uit met het hele gezin kan in de grote speeltuin Ludic Park en biedt garantie op plezier voor het gele gezin.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping La Vacance Pène Blanche op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping La Vacance Pène Blanche
Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Loudenvielle

65510 Loudenvielle

Engels, Frans, Spaans
januari - november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe