Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 2,5 ha

Flower camping La Pibola

Camping La Pibola in Camon is een familiecamping tussen Mirepoix en het meer van Montbel in de Ariège in de Midi-Pyrénées. Het is de ideale uitvalsbasis om de Ariège en de Aude te ontdekken. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de zon of in de schaduw, net wat u zelf graag wilt. Naast traditioneel kamperen vindt u op het kampeerterrein ook chalets, mobilhomes en ingerichte tenten. In de maanden juli en augustus is er een broodservice zodat alle gasten elke ochtend kunnen genieten van vers brood en Franse croissants. In de campingwinkel vindt u verschillende producten en drankjes. Tijdens de zomermaanden wordt er elke zondagavond een welkomstcocktail georganiseerd waar de verschillende activiteiten worden gepresenteerd. Er zijn verschillende activiteiten op camping La Pibola zelf: tafeltennis, jeu de boules en biljart. Verder kunt u een workshop boogschieten volgen. Kinderen kunnen zwemmen in het zwembad en spelen in de speeltuin.

Kamperen bij La Pibola in de Ariège

Camping La Pibola ligt in een prachtige regio die u kunt ontdekken te voet, per fiets en zelfs met de kano. De vele rivieren en meren zijn ideaal om te vissen en pootje te baden. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in de Ariège met de vele kastelen en typische Franse dorpjes.

Flower Camping La Pibola

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Camon

Le Cazalet, 09500 Camon

+33 (0)5 61 68 12 14
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.