Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 364
Huuraccommodaties: 161
Oppervlakte: 12 ha
Hoogte: 380 m

Camping Domaine De La Pinède

Camping La Pinède is een grote familiecamping met verwarmd binnen- en buitenzwembad en direct gelegen aan een zandstrand aan het meer Léman van Genève in de Franse Alpen. Deze camping ligt in het bos en biedt afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder volledig ingerichte mobilhomes, tenten en chalets geschikt tot 8 personen. De camping is geschikt voor mindervaliden. Camping La Pinède heeft een prachtig zwemparadijs bestaande uit een verwarmd buiten- en binnenzwembad en peuterbad. Het animatieteam organiseert in de kids en jongeren club vele sport- en spelactiviteiten en er zijn tevens thema-avonden. Voor ontspanning kunt u terecht in de sauna met jacuzzi en mogelijkheid voor een heerlijke massage. Voor de kleine boodschapjes en vers brood kunt u terecht op de campingwinkel. Op steenworp afstand van  camping La Pinède vindt u in het dorpje pittoreske Excenevex winkeltjes en restaurantjes.

Kamperen aan het meer van Genève

Camping La Pinède ligt aan het enige zandstrand van het meer van Genève. Het water is ondiep en dus ook de allerkleinsten kunnen hier volop genieten. Op het meer kunnen vele watersportactiviteiten worden beoefend zoals zeilen, windsurfen, kanoën, waterfietsen, waterskiën, vissen. Vanaf de camping zijn mooie wandel- of fietstochten mogelijk door de prachtige omgeving van het meer van Genève. Voor cultuur bezoekt u Yvoire en haar historische centrum en mooie tuinen, of het kasteel van Ripaille. Slenter over de markten van Sciez, Douvaine, Thonon-les-Bains of Evian en proef van de streekproducten. Mochten de vele wateractiviteiten op het meer en de camping nog niet voldoende zijn, dan is een bezoekje aan het Aquaparc van Bouveret zeker aan te raden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €15 €21,80 €25,60 per dag
Campéole La Pinède
Rhône-Alpes Haute-Savoie Excenevex-Plage

10 avenue de la Plage
74140 Excenevex plage

+33 (0)4 50 72 85 05
Engels, Frans

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.