Camping La Tourelle in Colombotte

Camping rural La Tourelle is een kleine camping bij het Franse dorpje Colombotte in de Haute-Saône (Franche-Comté). De mini-camping ligt in een verrassend mooi stukje natuur van Frankrijk op slechts 5 uur rijden van Nederland. De camping is eenvoudig, maximaal 6 tenten, geen caravans en geen faciliteiten voor kinderen. Uw hond is welkom! De kleine camping ligt aan de rand van het bos en heeft prachtig uitzicht over het dal van de Colombine. Een prima campingadres voor mooie wandel- en fietstochten door het heuvelachtige landschap met uitgestrekte bossen en landerijen van de Franche-Comté. In de nabij gelegen herberg La Tourelle kan je terecht voor het sanitair. Aan de rand van het bos staat een grote tweepersoons met hout gecamoufleerde stacaravan. Op reservering kunt u aanschuiven bij de Table d’Hôtes of een drankje drinken op het terras. La Tourelle staat bekend om z’n ongedwongen sfeer en uitstekende keuken! Liefhebbers van rust, ruimte, natuur en lekker eten, zijn van harte welkom bij de eigenaren Mirjam en Tim. Naast de camping biedt La Tourelle 4 mooie tweepersoonskamers met ieder een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

Kleine camping La Tourelle in Haute-Saône

Camping La Tourelle ligt in de Haute-Saône (Franche Comté), tussen de Vogezen en de Jura op 625 km van Utrecht. Het is hier een onbedorven heuvellandschap met uitgestrekte loofbossen, landerijen, beekjes en riviertjes. Kortom: een gebied zonder massatoerisme. De eigenaren hebben de mooiste wandel- en fietsroutes voor u uitgestippeld, variërend van een uur tot een halve of hele dag lopen. De routes komen langs bospaadjes, over rustige landweggetjes en door kleine dorpjes. Doorgaande wegen worden (zoveel mogelijk) vermeden. De bosrijke omgeving van Colombotte is erg mooi en tevens ideaal om er met de hond op pad te gaan. Typerend voor de regio Haute-Saône zijn de mooie Comtoise kerktorentjes en de vele was- en drinkwaterfonteinen. Tijdens uw vakantie kunt u een bezoek brengen aan het vriendelijke provinciehoofdstadje Vesoul, waarover Jaques Brel het beroemde Mémoires d’outre-tombe schreef. Vesoul heeft allerlei voorzieningen, een ouderwetse overdekte markt, en pleintjes met gezellige terrasjes en restaurantjes. Bezoek ook Luxeuil-les-Bains, een oud kuuroord en de Ballons d’Alsace en Les Milles-Etangs, mooie natuuruitstapjes die zeer de moeite waard zijn. Een bezoek aan de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp (UNESCO werelderfgoed) mag u ook zeker niet missen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Tourelle voor je op een rij gezet:

Camping La Tourelle
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Haute-Saône Colombotte

8 rue Haute, 70240 Colombotte

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Heel eenvoudig maar super genieten

    Heel eenvoudig maar super genieten op deze mooie plek een aanrader voor mensen die rust ruimte en natuur zoeken en ook van lekker eten houden.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe