Camping La Venise Verte in Coulon is een ecologische camping in de Deux-Sèvres in de Poitou-Charentes met zwembad toegankelijk voor mindervaliden.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2,2 ha

Flower Camping La Venise Verte

Camping La Venise Verte in Coulon is een ecologische camping in een beschermd natuurgebied in de Deux-Sèvres in de Poitou-Charentes met zwembad toegankelijk voor mindervaliden.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, campers en caravans en zeer ruim van opzet. Elke plek is voorzien van schoon drinkwater, elektriciteit en een afvoerwateraansluiting. De helft van de plaatsen beschikt daarnaast ook over een aansluiting voor televisie en internet. De plaatsen zijn schaduw- en bloemrijk. Er zijn twee typen kampeerplaatsen: standaard van 80 tot 100 m2 en XL van 150 m2 tot 180 m2. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook uw vakantie boeken in een van de chalets, mobilhomes of ingerichte tenten. Het sanitair is 24-uur per dag, 7-dagen per week toegankelijk. Tevens zijn er huuraccommodaties geschikt voor mindervaliden. Bij het broodpunt op de camping kunt u een compleet ontbijtje kopen, een picknickmand bestellen of losse broodjes en croissants afhalen. Verder is er een campingwinkel, een restaurant, een bar en een moestuin waar u kruiden uit mag halen zoveel als u wilt.

Camping La Venise Verte biedt u verschillende activiteiten aan tijdens uw vakantie in de Poitou-Charentes. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een leuke speeltuin met uitdagende speeltoestellen waar ze zich urenlang kunnen uitleven. Bij de ingang van de camping vindt u een volleybalterrein voor een sportief potje volleybal. Ontmoet andere campinggasten op het jeu de boulesterrein. Tevens is er een overdekt en verwarmd zwembad aanwezig op de camping. Dit zwembad is ook toegankelijk voor mindervaliden. Geniet tijdens de zomermaanden van gratis animatie, creatieve workshops en sportieve activiteiten.

Ecologische camping La Venise Verte in de Poitou-Charentes

Camping La Venise Verte is gelegen aan de oevers van de rivier de Sèvre in het hart van de Marais Poitevin. De perfecte uitvalsbasis voor tal van wandelingen, fietstochten en kano-uitstapjes. Op de camping kunt u kano’s en fietsen huren gedurende het gehele seizoen. Neem ook een van de informatiebrochures mee met mooie uitgestippelde routes in de buurt. Bestel een lekker picnickmand op de camping en neem deze mee op een van de vele uitstapjes die u kunt maken in de prachtige Deux-Sèvres.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping La Venise Verte voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping La Venise Verte

Frankrijk Poitou-Charentes Deux Sèvres Coulon

178, rue des Bords de Sèvre
79510 Coulon

+33 (0)5 49 35 90 36
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.