Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 207 m

Flower camping Lac du Marandan in Saint-Romans

Camping Lac du Marandan in Saint-Romans is een groene camping gelegen aan een meer in een bebost en groen park van 22 hectare in de Isère in de Rhône-Alpes. Zwemmen in het meer, meedoen aan de gezellige activiteiten en uitrusten op het strand. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Daarnaast verhuurt de camping ook woonwagens, ingerichte tenten en mobilhomes. De sanitairruimten zijn schoon en worden meerdere malen per dag schoongemaakt. In de ochtend kunt u vers brood en croissants kopen in het restaurant. Ook zijn er verschillenden afhaalmaaltijden te bestellen zoals pizza’s, cheeseburgers en friet. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Neem een verfrissende duik in het meer en rust lekker uit op het zandstrand. Geregeld wordt er leuk entertaiment georganiseerd zoals karaoke, concerten en dansavonden welke eindigen om 22.30 uur. Verder is er een tennisbaan, tafeltennis en een jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speeltuin, een trampoline en springkussen en er kan lekker gebeachvolleybalt worden op het strand van camping Lac du Marandan.

Kamperen in de Isère bij camping Lac du Marandan

Camping Lac du Marandan ligt in een prachtige omgeving in de Isère. Bezoek een kaasmakerij en laat u bewonderen door het vakmanschap van de Franse kaasmaker. Ook de verschillende middeleeuwse stadjes zijn het bezoeken waard. De grotten van Choranche zijn werkelijk adembenemend, neem wel een trui mee want het kan fris zijn in de grotten. Ook zijn er vele wandel- en fietspaden door de natuur in de Rhône-Alpes.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Lac du Marandan voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Lac du Marandan

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Romans

657 route de Marandan, 38160 Saint-Romans

+33 (0)4 76 64 41 77
Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.