Algemene gegevens

Staanplaatsen: 18
Huuraccommodaties: 94

Camping Le Belgodère

Camping Le Belgodère is een mooie familiecamping gelegen op het eiland Corsica. De camping ligt aan zee en kan je garanderen dat je een zonovergoten vakantie hebt als je hier een kampeerplaats boekt. De camping heeft een klein aantal kampeerplaatsen die allemaal gelegen zijn in de schaduw, zodat het lekker koel blijft in de caravan of tent waarmee je op vakantie bent. Naast de kampeerplaatsen biedt de camping een aantal verschillende huuraccommodaties aan, deze variëren safaritent tot chalet en zijn goed onderhouden. Vele zonuren per jaar en een heerlijk klimaat zorgen voor een onvergetelijke vakantie in het zuiden van Frankrijk. Hongerig na een dagje zwemmen? Kom de lokale producten proeven zoals kaas, honing en verschillende soorten charcuterie. In de zomermaanden worden er meerdere malen per week leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.

Familiecamping Le Belgodère op Corsica

Ontdek de pittoreske stadjes L’Ile Rousse, Calvi met zijn haven en natuurlijk Belgodère. Flaneer door de straatjes en geniet van een lekker aperitief voordat je uitgebreid aan tafel gaat. Ook de typische Corsicaanse dorpjes mag je niet missen. Snuif de oer-Franse sfeer op en maak kennis met een andere cultuur. Waterliefhebbers bezoeken de vele rivieren, gaan pootje baden of maken een mooie boottocht om de prachtige natuur te bezichtigen.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Le Belgodère bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,40 €21,40 €25,30 per dag
Extra persoon €5 €7 €7 per dag
Kinderen t/m 17 jaar €3 €4 €4 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Mobile home 4 personen €450 €680 €850 per week

Camping Le Belgodère

Frankrijk Corsica Haute-Corse Belgodère

Hameau Lozari – RN 1197
20226 Belgodère

 

+33 (0)4 95 60 20 20
Engels, Frans, Italiaans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.