Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 18 ha

Camping Le Bois de Faral

Camping Le Bois de Faral is een ecologische gezinscamping met houten huisjes in het hart van het Parc Naturel des Causses du Quercy in een prachtig landschap in de Midi-Pyreneeën. Ontspannen in een rustgevende omgeving terwijl u verblijft in milieuvriendelijke accommodatie. De 15 houten huisjes liggen ver van elkaar verspreid zodat u ten volle van de rust en de natuur kunt genieten. De zogenaamde écologîtes zijn gebouwd met respect voor het milieu. De accommodatie wordt verwarmd door middel van hout dat ter plekke wordt gevonden, daarnaast beschikken ze over zonnepanelen. Het met zout behandelde zwembad biedt plezier voor groot en klein. Verder is er een speeltuin, tafeltennistafels en twee sportvelden. In de Kids Club kunnen kinderen de flora en fauna ontdekken op de camping en leuke wedstrijden spelen.

Vakantie in de Causses bij camping le Bois de Faral

U kunt op de camping gratis fietsen en mountainbikes lenen om de natuur te verkennen. Ook liggen er op de camping verschillende gidsen klaar voor de mooiste wandeltochten. Bezoek ook Rocamadour op 12 kilometer van de camping. Een bijzonder stadje met een rijke historie, wonderlijke rotsen en prachtige gebouwen. De grotten in Padirac zijn zeer interessant, vooral met het hele gezin. Hier maakt u een wandeling door de grotten of verkent u ze in een bootje. De grotten in Lacave, met zwarte verlichting, zijn ook erg bijzonder.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bois de Faral voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bois de Faral

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Le Bastit

46500 Le Bastit

+33 (0)5 65 40 13 38
Engels, Frans
januari - juni & september - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.