Camping le Bois Fleuri in Illiers-Combray is een familiecamping gelegen aan de oevers van een rivier vlakbij Chartres in de Eure-et-Loir in de Centre.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 89
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Le Bois Fleuri

Camping le Bois Fleuri in Illiers-Combray is een familiecamping gelegen aan de oevers van een rivier vlakbij Chartres in de Eure-et-Loir in de Centre. De camping ligt op een paar meter van het gemeentezwembad met waterglijbaan en peuterbadje voor de kleintjes.

De kampeerplaatsen zijn ruim en comfortabel en liggen voornamelijk in de schaduw. Alle plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de buurt. Naast traditioneel kamperen kunt u op de camping ook stacaravans, gîtes en bungalows huren. In de zomer is er een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants.

Camping Le Bois Fleuri biedt iedereen gratis toegang tot het gemeentezwembad op 200 meter van de camping. Het zwembad beschikt over een waterglijbaan waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Voor de kleintjes is er een peuterbadje aanwezig. Sportliefhebbers hebben plezier op het beachvolleyterrein en bij de jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speeltuin en tafeltennis.

Familiecamping Le Bois Fleuri in de Centre

Camping Le Bois Fleuri ligt in de buurt van Chartres en de beroemde kathedraal die zeker een bezoek waard is. Ook Parijs is goed te bereiken vanaf de camping en een leuk uitstapje om de mooiste bezienswaardigheden te bekijken van de Franse hoofdstad. Illiers-Combray is de stad van Marcel Proust. Breng hier een bezoekje aan het museum of neem een kijkje in het kasteel van Guermantes.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Flower Camping Le Bois Fleuri bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,00 €18,50 €20,00 per dag
Extra persoon €5,00 €5,00 €5,50 per dag
Huisdier €3,00 €4,00 €4,00 per dag
Mobile home 4 personen €66 €77 €77 per dag
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Flower Camping Le Bois Fleuri

Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Illiers-Combray

28120 Illiers-Combray

+33 (0)2 37 24 03 04
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.