Camping Le Brasilia is een luxe vijfsterren camping gelegen in een pijnbomenbos aan de oevers van een rivier aan de Middellandse Zee in Languedoc-Roussillon

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 447
Huuraccommodaties: 282
Kampeerterrein: 15 ha

Camping Le Brasilia

Camping le Brasilia is een luxe vijfsterren vakantiepark in Canet-en-Roussillon gelegen in een pijnbomenbos aan de oevers van een rivier en op een paar passen van het strand aan de Middellandse Zee in Languedoc-Roussillon. Luxe ten top op deze camping met directe toegang tot het zandstrand, een overvloed aan activiteiten en een prachtig zwemparadijs. De ruime kampeerplaatsen op camping Le Brasilia zijn allen afgebakend met mooi onderhouden geurende struiken. Zet hier uw tent, caravan of camper neer en geniet van de natuur. Nog meer luxe vindt u in een van de cottages waarvan sommigen zelfs over een privéparkeerplaats beschikken naast de accommodatie. Strijk neer op een van de ligstoelen in het prachtige zwemparadijs of op het fijne zandstrand bij camping Le Brasilia onder een van de palmbomen. De strandwachten houden alles in de gaten. Ook kunt u zwemlessen volgen om ten volle te kunnen genieten van het heerlijke water. Voor alle leeftijden worden er leuke activiteiten georganiseerd in de Kids Club. Sportliefhebbers kunnen drie keer per week begeleide fietstochten maken tussen de 50 en 100 kilometer.

Vakantie in de Languedoc-Roussillon bij Le Brasilia

Languedoc-Roussillon is een prachtige regio om te verkennen op de fiets of met een mountainbike. De intense kleuren, de mooie uitzichten en de indrukwekkende flora en fauna dragen bij aan een ultieme vakantie in het zuiden van Frankrijk. Cultuurliefhebbers vinden hun geluk in de prachtige stadjes Collioure, Villefranche de Conflent en Castelnou. Spanje is niet ver van camping Le Brasilia en het dorpje Figueres herbergt het Salvador Dali-museum dat zeker een bezoek waard is.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €39 €63 per dag
Extra persoon €6 €6 €9 per dag
Kind 3-6 jaar €0,00 €0,00 €8,50 per dag
Huisdier €5 €5 €5 per dag
Stacaravan 1/6 personen €85 €139 €189 per dag
Vakantiehuis 1/4 personen €47 €72 €99 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en elektriciteit.

Yelloh! Village Le Brasilia

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Canet-en-Roussillon

avenue Anneaux du Roussillon
66141 Canet-en-Roussillon

+33 (0)4 68 80 23 82
Duits, Engels, Nederlands, Spaans
half april - begin oktober

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.