Le Domaine De Champé

Driesterrencamping Domaine de Champé in de Zuidelijke Vogezen is het hele jaar open. De camping ligt in Bussang in het meest zuidoostelijke puntje van Lorraine, een toeristisch bergdorp dat ’s winters de vormen aanneemt van een waar skioord. De familie Gehin ontvangt u in een mooie natuurlijke omgeving aan de voet van de Ballons des Vosges.

Ter plekke slaat de klok wellness en absoluut comfort. Verhuur van TAOS-stacaravan of ultramodern houten VIP-chalet, wellnessruimte met diverse behandelingen en formules (massage, sauna, hammam, balneo… en champagne!), alles staat in het teken van welzijn in een uitgesproken cosy omgeving.

Kinderen worden ook vertroeteld op Domaine de Champé: verwarmd waterpaleis met groot bad, waterglijbaan van 35 meter lang en pierenbad, miniclub, sportieve en recreatieve activiteiten, schatjacht… Genoeg om onvergetelijke momenten te beleven met hun nieuwe vrienden. Het animatieteam verzorgt ook sportieve excursies, activiteiten en avondjes voor het hele gezin. Als wintercamping is de Champé ideaal voor een weekend of weekje wintersport in de skigebieden van Bussang (5 minuten), Saint-Maurice (20 minuten) en Ventron (25 minuten), drie fraaie, kleinschalige skioorden in de Vogezen.

Voorzieningen op de camping: restaurant, themabar, draadloos internet, broodservice (juli en augustus), eindschoonmaak voor stacaravans en chalets… Kortom, voor een actieve of verwenvakantie in de Vogezen: op naar camping Domaine de Champré!

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Le Domaine De Champé voor je op een rijtje gezet:

Le Domaine De Champé
Frankrijk Lorraine Vogezen Bussang

14 Rue de Champs Navets, 88840 Bussang

+ 33 (0) 3 29 61 61 51

Contactformulier

Blurred map of Europe