Algemene gegevens

Staanplaatsen: 113
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 107 m

Camping le Futuriste

Camping le Futuriste in Saint-Georges-les-Baillargeaux is een rustige familiecamping in een groene omgeving met uitzicht op een park vlakbij de Futuroscope in de Vienne in de Poitou-Charentes. De camping is het gehele jaar geopend. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door struiken met kleurrijke bloemen. Naast kampeerplekken voor tent en caravan kunt u ook huuraccommodaties boeken op camping le Futuriste. De chalets en stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras met meubilair. Er is een mogelijkheid tot ontbijt elke ochtend in het restaurant of u kunt brood kopen en meenemen. Zwemmen kan in het overdekte en verwarmde zwembad vanaf april. Het openlucht zwembad, welke ook verwarmd is, is alleen open in het seizoen. Kinderen hebben uren plezier op de waterglijbaan. Als u van vissen houdt kunt u gratis vissen in het meer. Voor kinderen is er een speeltuin, tafeltennis en een sportterrein.

Familiecamping le Futuriste in de Vienne

Ontdek de Poitou-Charentes vanaf camping le Futuriste en bezoek natuurlijk het attractiepark Futuroscope. Entreetickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping. Het prachtige landschap in de Vienne bewondert u via mooie wandel- of fietstochten. Ook de innerlijke mens komt aan z’n trekken. Proef de lokale lekkernijen zoals lam met boontjes en de overheerlijke kaastaart.

We hebben een aantal opties voor Kawan Village Le Futuriste voor je op een rijtje gezet:

Kawan Village Le Futuriste

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Saint-Georges-les-Baillargeaux

86130 Saint-Georges-les-Baillargeaux

+33 (0)5 49 52 47 52
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.