Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 107
Kampeerterrein: 200 ha

Camping Le Hameau des Lacs

Camping Le Hameau des Lacs in Villefranche-de-Panat is een gezellige familiecamping in de Lévézou aan de oevers van een meer tussen de bergen in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Een camping voor kinderen, jongeren en volwassenen: er is voor ieder wat wils. De chalets zijn van alle gemakken voorzien en gelegen op groene plekken. U kunt zelfs het beddengoed huren zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen. Er is voldoende privacy en u beschikt over een overdekt terras. Uw auto kunt u bij de ingang van de camping parkeren; het terrein is autovrij. Er zijn verschillende chalets toegankelijk voor mindervaliden. Op camping Le Hameau des Lacs kunt u naast zwemmen in het meer, ook zwemmen in het zwembad. Rondom het zwembad liggen houten vlonders met ligstoelen. In het hoogseizoen zijn alle campinggasten welkom bij de welkomstcocktail op zaterdag. Voor jongeren is er een welkomstdrankje op zondag. Voor kinderen is er een Kids Club en karaoke. In de avonden worden er leuke thema-avonden georganiseerd.

Familiecamping in de Aveyron

Als u van stilte houdt, dan is de Aveyron uw ideale bestemming. Camping Le Hameau des Lacs is gelegen in een klein dorpje Villefranche-de-Panat. Op het meer kunt u waterfietsen en bijvoorbeeld surfen. Ook staat de Midi-Pyrénées bekend om haar gastronomie. Heerlijke kazen zoals Roquefort en Tomme de vache. Bent u een zoetekauw? Proef dan de taarten met noten, rissole of flône, taart van schapenkarnemelk.

We hebben een aantal opties voor Le Hameau des Lacs voor je op een rijtje gezet:

107

200 ha

Le Hameau des Lacs

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Villefranche-de-Panat

avenue de Rodez, 12430 Villefranche-de-Panat

+33 (0)5 65 65 81 81
Engels, Frans
half juni - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.