Algemene gegevens

Staanplaatsen: 647
Huuraccommodaties: 350
Kampeerterrein: 9 ha

Yukadi Village Le Logis

Camping Le Logis in Saint-Palais-sur-Mer is een groot vakantiepark omgeven door pijnbomen op 600 meter van de zee in Zuidwest-Frankrijk in de Charente-Maritime. Het zwemparadijs met de vele glijbanen verwelkomt groot en klein en de betoverende omgeving is het decor voor mooie ontdekkingstochtjes.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en de meeste plekken hebben een oppervlak van meer dan 100m2. Of u nu met de tent, uw caravan of de camper komt u zult altijd een mooi schaduwrijk plekje vinden op camping Le Logis. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een complete inventaris en u kunt lakens huren bij de receptie.

De kinderen zullen zich geen moment vervelen op de camping. De animatoren ontwikkelen leuke en gevarieerde programma’s voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen. Ook volwassenen kunnen meedoen met creatieve workshops, ontdekkingstochten en in de avond genieten van een mini-concert.

Leer surfen in de Charente-Maritime

Daarnaast biedt camping Le Logis ook verschillende golf-, surf- en wellnesspakketten aan. De 18-holes golfbaan ligt op 500 meter van de camping, ideaal om even een balletje te slaan tijdens uw vakantie. Er is ook een manege in de buurt in Royan waar u paardrijlessen kunt volgen. In de Charente Maritime is het heerlijk fietsen of mountainbiken op de vele fietspaden. Een sportieve manier om de omgeving om de Poitou-Charente te ontdekken en te bewonderen.

Yukadi Village Le Logis

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Palais-sur-Mer

22 rue des Palombes, 17420 Saint-Palais-sur-Mer

+33 (0)5 45 22 38 22
begin mei - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.