Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 100
Kampeerterrein: 2,5 ha

Flower Camping Le Mas de la Plage

Camping Le Mas de la Plage in Vias Plage is een viersterrencamping in het zuiden van Frankrijk gelegen bij de Middellandse Zee en een zandstrand in de Hérault in Languedoc-Roussillon. Een verfrissende duik in het verwarmde zwembad is de start van een geslaagde vakantie. U kunt een kampeerplaats half in de zon, half in de schaduw kiezen. De plaatsen zijn afgebakend en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Breng een heerlijke vakantie door op 150 meter van de Middellandse Zee. Camping Le Mas de la Plage ligt vlakbij de hoofdstraat van Vias met veel winkeltjes, restaurants en discotheken. U komt tot rust in de spa na lekker gezwommen te hebben in het verwarmde zwembad. Voor kinderen is er een speeltuin en een peuterbad. In het hoogseizoen is er een Kids Club met verschillende activiteiten en worden er leuke disco-avonden georganiseerd. Wilt u sportief bezig zijn? Neem een kijkje in de fitnessruimte.

Zon, zee en natuur in de Hérault

De Hérault is een uitstekende regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Ontdek de prachtige flora en fauna, het regionaalpark du Haut Languedoc en het meer van Thau. Ook de innerlijke mens komt niks te kort in Languedoc-Roussillon. Proef de oesters, heerlijke wijnen en andere lekkernijen. Op de zandstranden bij camping Le Mas de la Plage is het heerlijk genieten van de zon en de zee waar u kunt surfen en waterskiën. Een gezinsuitje naar de kartbaan, de manege en de minigolf zijn ook aan te raden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €40,00 €47,00 per dag
Mobile home 4 personen €45 €45 €55 per dag
Chalet 5 personen €45 €45 €55 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan, of camper.

Flower Camping Le Mas de la Plage

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vias

avenue de la Plage
34450 Vias Plage

+33 (0)4 67 21 64 27
Engels, Frans
begin april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.